مراحل بازسازی منزل مسکونی ،اداری و تجاری توسط گروه ناتِک

دسته بندی ها: رپورتاژ |آگهی

گروه ساختمانی ناتک فعالیت خود را به طور غیر متمرکز از بهار سال 1383 در اصفهان آغاز نمود. این گروه در حال حاضر به عنوان برترین گروه ساختمانی و اولین گروه معماری داخلی آکادمیک در اصفهان مشغول فعالیت است همچنین دارای نماینده اجرایی در  تهران و بندرعباس می باشد.
 گروه ناتک مفتخر است که پس از گذشت سالها تجربه در زمینه ی طراحی، نظارت و اجرا ، توانسته در زمره ی توانمندترین و موفق ترین گروه های فعال در این عرصه باشد. این گروه دارای حداقل سه تیم در هرزمینه ی مربوط به فاز اول تا فاز سوم بوده و هدف خود را رسیدن به درجه ی اعلای کیفیت در طراحی و اجرا و در نهایت رضایت کامل کارفرمایان قرار داده است.
 در امر ساختمان سازی و معماری داخلی ( طراحی و دکوراسیون داخلی ) طراحی مناسب و نظم حاکم برکار (تحویل بموقع با بهترین کیفیت ) در اولویت قرار دارد ،لازم به ذکر است تیم های اجرایی که هم اکنون تحت نظارت گروه طراحی ناتک قرار دارند پس از سالها تغییر و سخت گیری در انتخاب توسط گروه ، هم اکنون به درجه ای از رشد و بلوغ دست یافته اند که کلیه ی امور مهم مربوط به اجرا از قبیل نظم ، کیفیت ،اخلاق و به وقت بودن را در کلیه ی کارها سرلوحه قرارداده و مورد تائید مهندسین ناظر در گروه ناتک قرار گرفته اند.
طراحی فضا در بازسازی یک پروژه در گروه ساختمانی ناتِک اصفهان ، نیازمند اندیشه خلاق است وبا یک برنامه ریزی دقیق آغاز می شود. فرایند انجام بازسازی در یک پروژه، به فازهای مجزا تقسیم می شود.
مراحل تبدیل یک فضای داخلی به محیطی فعال، کاربردی و تاثیرگذار که بتواند حس زیباشناسی و رضایت بخشی را انتقال دهد نیاز به طراحی مناسب و اجرایی دقیق از سوی مجری دارد. طراحان برای انجام عملیات بازسازی ، تمامی اطلاعات مورد نیاز از فضای کاری را جمع آوری می کنند و به تصمیم گیری در رابطه با گزینه های متفاوت می پردازند، مرتباً ایده ها و اطلاعات بیان شده از سوی کارفرما را بررسی می کنند و بهبود می بخشند تا به ایده های طراحی قابل اجرا تبدیل شوند. طراحان این فعالیت ها را با دقتی خاص انجام می دهند تا در پروژه کاستی ایجاد نشود. نمونه کارهای بازسازی گروه ناتک را می توانید از اینجا مشاهده کنید.
فرایند طراحی بدون در نظر گرفتن بزرگی و کوچکی پروژه به 8 مرحله تقسیم می شود که در ادامه به توضیح هر یک از مراحل کاری می پردازیم.
 
1-    انجام مذاکره و توافقات اولیه:
زمانی که کارفرما قراردادی با یک تیم بازسازی و طراح داخلی امضا مي کند، مجری طراحی و بازسازی داخلی باید به جمع آوری اطلاعات بپردازد. مجری در این مرحله نه تنها باید خواسته های کارفرما را دریابد، بلکه دیدگاه های خاص خود را نسبت به پروژه مشخص کند و مطالعات و فعالیت های لازم را انجام دهد. در اکثر مواقع، اطلاعات و نیازهای پروژه از گفتگو و تبادل نظر با کارفرما و همکاران به دست مي آید.

2-    برداشت وضعیت موجود:
مرحله بعدی پروژه بازسازی منزل در اصفهان برداشت از فضای داخلی است که شامل اندازه گیری فضا و بررسی موقعیت عناصر و تجهیزات موجود در آن می باشد.طراح در این مرحله اقدام به تهیۀ نقشه شماتیك اما با اندازه های دقیق می کند تا بتواند نقشۀ درستی از وضعیت موجود داشته باشد.
 
3-    برنامه ریزی:
فرایند تعریف نیازهای کاربران فضا پیش از ایجاد طرح است. برنامه ریزی پروژه بازسازی دکوراسیون آپارتمان در اصفهان با توجه به وسعت،عملکرد و موقعیت و محدودیت های موجود باید مورد ارزیابی قرار گیرد. همچنین برنامه باید به تفصیل بیان کند كه چه خصوصیات و یا ویژگی هایی باید به هر یک از فضاها افزوده شود تا عملکرد آنها بهبود یافته و فضا شخصیتی مناسب و تحسین برانگیز پیدا کند.
 
4-    طراحي و تهیه نقشه ها و جزئیات اجرایی :
تیم طراحی پس از تهيه نقشه وضع موجود اقدام به تهيه طرح اوليه كرده و تصمیمات و انتخاب های اولیه درباره مواد و رنگ ها را در پروژه بازسازی تهیه مي کند. لازم است ایده های اولیه طراحی خود را با كارفرما در ميان گذاشته و در طول این مرحله تکمیل نماید. در اين مرحله محل نصب عناصر و اجزای مورد استفاده در طرح فضای داخلی مشخص مي شود. مثلا محل نصب دیوارپوش ها، ابعاد، اندازه و بافت آنها در نقشه های اجرایی تهیه مي شود. پلان ها، مقاطع و نماهای داخلی با مقیاس دقیق تهیه مي شوند تا مطمئن شوند پلان ها و نماها با وضعیت موجود منطبق است. مدارک و نقشه های اجرایی ساخت شامل ترسیمات با مقیاس دقیق، مدارک و جدول هایی است که از جزییات اجرایی استخراج شده است.
 
5-    کنترل نهایی نقشه ها و تطبیق با وضعیت موجود:
نقشه تهيه شده از طرح تزیینات داخلی، باید با وضعیت موجود تطبیق داشته باشد. در این مرحله نقشه هاي تهيه شده از طرح شامل پلانِ اندازه گذاری شده، پلان تأسیسات روشنایی، الکتریکی، لوله کشی و دیگر ترسیمات مکانیکی، نماهای داخلی، نما، پلان کابینت ها، قفسه ها و چیدمان ها مورد بررسی قرار گیرد.
 
6-    آماده سازی کارگاه:
آماده سازی کارگاه با توجه به نوع کارهای اجرایی مورد استفاده در هر محل متفاوت مي باشد. مرحله اول شناسایی و برآورد مصالح و تجهیزات با توجه به نقشه های تهیه شده مي باشد. پس از برآورد مصالح و تجهيزات بايد سفارش هاي لازم براي اجرا انجام گردد و ضمن مشخص شدن محل انبار مصالح و تجهيزات به كارگاه حمل شوند. بدین منظور محل های دپوی مصالح و استقرار تجهیزات با توجه به نوع و شرایط کاری مشخص مي شود. (البته با توجه به حجم كار ممكن است با توجه به تقدم و تأخر كارها و فضاي انبار در دسترس سفارشات در زمان هاي متوالي انجام شود).
 
7-    اجراي كار مطابق نقشه ها و جزئیات اجرایی:
اجرای طرح مهم ترین مرحله كار معماران داخلی در طول كار حرفه ای آنها می باشد. سرپرستی كارگاه ساختمانی و ساخت و نصب عناصر و اجرای طرح باید در کارگاه توسط مجری و دستیاران او انجام شود. نظارت بر نحوۀ تقسیم کار و شروع و پایان هر مرحله پیش از اجرا مشخص می شود و برای كنترل پیشرفت كار باید گزارش كار در هر مقطع به کارفرما و یا همکاران مسئول ارائه شود كه در صورت وجود اشكال در انجام كار تدابیر لازم اندیشیده شود.
 
8-    کنترل نهایی کار و تحویل:
پس از اتمام کار و انجام کلیه عملیات هاي اجرايی طرح تزیینات داخلی، مجری موظف است کار خود را مورد بازرسی و بازبینی قرار داده و عیوب و مشکلات کار را شناسایی و پیش از تحویل کار تکمیل نماید. پس از برطرف نمودن عیوب کار و پرداخت نهایی آن، مجری کار خود را به کارفرما تحویل مي دهد و موظف است نظرات و پیشنهادات کارفرما را پذیرفته و نسبت به اعمال خواست ها و نظرات قانوني کارفرمای خود اقدام كند.

برای اطلاعات بیشتر با شماره تلفن های : 09133199328 و 03136279540 تماس حاصل فرمایید.

 

*این متن یک رپورتاژ است و شرکت رامادُر هیچگونه مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد.*

آیا این نوشته را دوست داشتید؟