شیشه فلوت | چه عواملی در "قیمت شیشه ساده" تاثیرگذار است

دسته بندی ها: مقالات
شیشه فلوت
شیشه فلوت

 

 

شیشه فلوت

فلوت (float) به معنای شناور است. دلیل گذاشتن نام فلوت بر روی این نوع شیشه ها این است که در فرایند تولید این نوع شیشه مرحله هایی است که شیشه بر سطحی شناور می شود. شیشه ساده (شیشه شیت) قبل از شیشه فلوت ساخته شده و با گسترش علم، شیشه های فلوت با کیفیت بالاتر جای شیشه های ساده را گرفته است.


شیشه فلوت چیست؟ شیشه فلوت جسمی است شفاف، بدون موج و کاملا صاف است که بعد از بیرون آمدن شیشه از کوره برای صاف، مسطح و ضخامت دار شدن آن، شیشه را در حوضچه مذاب قلع غوطه ور می کنند، تا تبدیل به شیشه فلوت شود. شیشه فلوت، شیشه ساده و استانداردی است که هم می توانند به صورت سکوریت شده استفاده کنند و هم به صورت ساده. شیشه فلوت به ضخامت های 2 تا 20 میلی متر تولید می شود. شیشه مورد استفاده در ساختمان ها به طور معمول از 10-8-6-4 میلی متر می باشد. 

شیشه فلوت
شیشه فلوت

از مزایای شیشه فلوت

امروزه شیشه فلوت تولید شده به وسیله فرایندهای خاص خود دارای فواید و مزایای بیشماری است که باعث می شود تا انتخاب و استفاده از شیشه فلوت روز به روز افزایش یابد. مزایای شیشه فلوت عبارتند از:

  • به خاطر فرایندی که بر روی شیشه فلوت صورت می گیرد می تواند با ضخامت ۵ الی ۲۵ میلی متری و با عرض بیش از ۳ متر هم تولید شود.
  • شیشه فلوت را می توان در انواع طرح های مختف تولید کرد.
  • با استفاده از این نوع شیشه می توان نمایی فوق العاده شیک و زیبا خلق کرد.
  • در برابر گرد و غبار و صدا و انرژی کاملا عایق بوده و مانع از هدر رفتن انرژی در ساختمان می شود.
  • شیشه فلوت درصد بالایی از مساحت بناهای امروزی را تشکيل می‌دهند. 
  • شیشه های فلوت به دلیل قیمت مناسب، طرفداران بسیاری دارد.
  • شیشه فلوت در صنعت آینه کاری بیشتر از شیشه های دیگر مورد استفاده قرار می گیرد.

شرکت رامادُر به دلیل تنوع درخواست مشتریان، جهت ارائه خدمات با کیفیت، شیشه فلوت را جایگزین شیشه ساده نموده است. برای اطلاع از قیمت شیشه فلوت با کارشناسان رامادُر در تماس باشید.

 

شیشه فلوت شناور چیست؟ 

شیشه ذوب شده را که حالت مایع دارد را روی بستری از فلز قلع که آن هم مذاب و مایع است می ریزند. میزان ضخامت شیشه ای که روی فلز مذاب ریخته می شود توسط یک صفحه معلق و متحرک چک می شود. این شیشه های فلوت توسط نیروی کشش سطحی تولید می شود. این نیرو باعث می شود تا شیشه به طور یک دست و یک نواخت و صاف تولید شود.

  1. شیشه ای که در این فرایند استفاده می شود از ماده هایی مانند (ماسه، سدیم کربنات، دولومیت، آهک، سدیم سولفات، ماسه سنگ کوارتز) ساخته شده است.
  2. در این فرایند دمای شیشه مایع حدود 1200 درجه سانتی گراد است. پس از ترکیب شیشه مایع و فلز قلع دمای شیشه کمتر و به 600 درجه سانتی گراد می رسد.
  3. سپس وارد محفظه ای می شود تا شیشه سرد و حالت بگیرد.
شیشه فلوت
شیشه فلوت

قیمت شیشه فلوت

قیمت شیشه فلوت با توجه به ‌ظاهر و کیفیت به محصولاتی عالی با درجه 1 و 2 و3 تقسیم‌ شده است. قیمت شیشه به عواملی مانند کیفیت و ضخامت شیشه وابسته است. شرکت رامادُر با حذف تمامی وابسته ها و تولید مستقیم شیشه برای شما تاثیر بسزایی بر قیمت به ویژه قیمت شیشه فلوت نیز داشته است. شیشه فلوت به ابعاد استاندارد نیز مرتبط می شود. به این معنا که اگر شیشه از حالت استاندارد خود خارج شود به تبع قیمت شیشه فلوت نیز افزایش پیدا می کند.

 

تفاوت شیشه فلوت و شیشه ساده

شیشه ساده

  1. از موادی چون سیلیس، پودر سنگ، فسیل پتاسیم، خاکستر سودا، نمک با مواد خام دیگر به نسبت‌های معین ترکیب می شود
  2. در کوره ذوب در درجه حرارت بالا به روش عمودی کردن و صاف کردن تخت تولید می‌شود 
  3. از ضخامت 2-6 میلی‌متری تولید می‌شود.
  4. شیشه ساده شفافیت زیادی ندارد و شکننده است و تحت تأثیر باران تغییر رنگ داده و کیفیت شکل ظاهری خود را از دست می‌دهد.

شیشه فلوت

  1. از موادی چون ماسه‌های دریایی، پودر ماسه‌سنگ کوارتز، خاکستر سودا، دولومیت و... استفاده می‌شود.
  2. هر کدام از مواد به نسبت‌های خاص در کوره با دمای بسیار بالا ذوب می‌شود تا مایع شیشه تشکیل و بعد از شناور شدن و مشخص شدن ضخامت و یکنواخت شدن ضخامت و بعد از سخت شدن، سرد می‌شود.
  3. سطح شیشه فلوت بسیار صاف است و با قطر 2 -20  میلی متر تولید می‌شود.
  4. شیشه فلوت دو طرف شیشه صاف و یکنواخت است بدون موج و پستی بلندی است و چشم انداز زیبایی به وجود می‌آورد. 

شیشه فلوت رنگی

شیشه های رنگی حاوی اکسیدهای فلزی می باشند که به هنگام مذاب بودن به خورد آن ها رفته و بسته به فلز، شیشه رنگ خاصی به خود می گیرد. کارخانه جات تولید شیشه ای ارائه می کنند که رنگ فلز در جرم شیشه نفوذ کرده و بر شفافیت شیشه تاثیر می گذارد و در نتیجه شیشه رنگی می شود. میزان عبور نور در این نوع شیشه ها نیز به نوع رنگ و ضخامت شیشه بستگی دارد. از فلزهای قابل استفاده در شیشه های رنگی می توان به کروم، کبالت، مس، گوگرد، کادمیوم، اکسیدآهن، قلع و.. اشاره کرد.

انواع شیشه های رنگی:

  • شیشه سبز
  • شیشه سفید
  • شیشه دودی
  • شیشه برنز

 

آیا این نوشته را دوست داشتید؟