درب اتوماتیک لولایی سوئینگ | ویژگی هایی از انواع درب اتوماتیک لولایی

دسته بندی ها: مقالات

درب اتوماتیک سوئینگ

 

همراه با پیشرفت تکنولوژی در زمینه های مختلف، درب ها نیز از حالت سنتی خارج شده و درب های اتوماتیک جایگزین آنها می شوند. یکی از انواع این درب ها، درب اتوماتیک سوئینگ است که شرکت رامادر، سال ها است در زمینه تولید و نصب انواع درب های اتوماتیک شیشه ای فعالیت دارد و توانسته است تاکنون، چندین هزار پروژه موفق در این زمینه را برای فروشگاه ها، ادارات، شرکت ها، مغازه های کوچک و بزرگ و ... با موفقیت به پایان برساند. اکنون به معرفی یکی از محصولات پرفروش شرکت رامادر، یعنی درب اتوماتیک سوئینگ می پردازیم که کاربردهای بسیار زیادی دارد.

 

در این صفحه درب اتوماتیک سوئینگ با موارد زیر آشنا شوید:

 

درب اتوماتیک چیست؟

قبل از معرفی درب اتوماتیک سوئینگ، باید با درب های اتوماتیک آشنا شوید. به طور خلاصه، درب های سنتی با هل دادن باز می شوند اما درب های اتوماتیک، با نزدیک شدن فرد به درب، باز شده و مجدد به صورت اتوماتیک بسته می شود که همین مورد دارای ویژگی و مزایا بسیار زیادی است که در ادامه با آنها آشنا خواهید شد.

 

درب اتوماتیک سوئینگ چیست؟

یکی از محصولات برتر شرکت رامادر، درب اتوماتیک سوئینگ یا درب شیشه ای سوئینگ است. درب سوئینگ، یکی از انواع درب های اتوماتیک است که بدون دخالت دست باز می شود و مانند سایر درب ها در این زمینه، کاملا اتوماتیک عمل می کند یعنی زمانی که فرد به درب نزدیک می شود با سنسورهای به کار رفته در درب شناسایی می شود و درب اتوماتیک به داخل یا بیرون (حالت بازویی) باز می شود و تفاوت آن با سایر درب های اتوماتیک، عدم استفاده از ریل، نحوه باز شدن و قطعات به کار رفته در درب است.

درب اتوماتیک سوئینگ
درب اتوماتیک سوئینگ

ویژگی های درب اتوماتیک لولایی سویینگ

درب های اتوماتیک که توسط شرکت رامادُر تولید می شوند، دارای ویژگی های زیر هستند:

  • استفاده از شیشه در درب ها (با توجه به نیاز یا درخواست مشتری، طرح های متنوعی مانند لوگو می تواند روی شیشه چاپ شود.)
  • بی صدا بودن در هنگام باز و بسته شدن (نصب صحیح، باعث می شود درب خیلی نرم و روان باز و بسته شود.)
  • قطعات با کیفیت (شرکت رامادر در تولید درب های اتوماتیک از قطعات با طول عمر بسیار بالا استفاده می کند و همین باعث می شود در بلند مدت مشکل فنی در درب مشاهده نکنید.)
  • صرفه جویی در مصرف انرژی (یکی از معایب درب های سنتی، باز موندن درب است که باعث اتلاف انرژی در فصل های مختلف سال می شود.)
  • مناسب افراد کم توان
  • طراحی و نما زیبا
  • قابلیت نصب در فضاهای کوچیک (فضاهایی که امکان نصب درب اتوماتیک ریلی را ندارند، معمولا از درب های شیشه ای سوئینگ استفاده می کنند.)
  • سنسور تشخیص حرکت (سنسوری که در درب سوئینگ به کار می رود، حرکت افراد را تشخیص میدهد و در صورت نزدیکی فرد با درب، از سرعت آن کم شده و متوقف می شود.)
  • تنظیم نحوه باز شدن درب ( با توجه به تک لنگه یا دو لنگه بودن درب، میتوان تنظیماتی مانند باز شدن درب به یک سمت یا هر دو سمت انجام داد که آموزش های لازم به مشتری پس از نصب توسط کارشناسان شرکت رامادر ارائه خواهد شد)
  • قابلیت تنظیم سرعت
  • دارای ریموت کنترل (با استفاده از این ریموت می توانید تنظیمات درب را انجام دهید برای مثال می توانید درب را در حالت کاملا باز یا کاملا بسته تنظیم کنید و از حالت اتوماتیک باز و بسته شدن خارج کنید این کار در مواقعی کاربرد دارد که قصد جا به جایی وسایل را دارید و تردد بسیار زیاد است.)
  • قابل استفاده برای مکان های امنیتی که نیاز به کنترل باز و بسته شدن درب دارند.

 

قیمت درب شیشه ای سوئینگ

پیاده سازی این نوع درب ها با توجه به قطعات به کار رفته مانند نوع موتور، ابعاد، نوع شیشه مورد استفاده، اجزا سیستم کنترل درب، فریم و غیره تعیین می شود و قیمت ثابتی ندارد. به همین دلیل جهت استعلام حدودی قیمت، با شرکت رامادر تماس گرفته و اطلاعاتی مانند محل نصب، میزان رفت و آمد، ابعادی که نیاز دارید و... را در اختیار تیم شرکت بگذارید تا پس از بررسی توسط تیم فنی، قیمت حدودی به شما اعلام شود. 

درب اتوماتیک سوئینگ
درب اتوماتیک سوئینگ

هماهنگی درب اتوماتیک شیشه ای لولایی با دیگر سیستم ها

درب اتوماتیک شیشه ای را می توان با انواع سیستم ها از جمله سیستم های اتوماسیون ادارات هماهنگ نمود. برخی از ساختمان ها دارای درب های خروج اضطراری هستند که به صورت اتوماتیک عمل می کنند. نکته قابل توجه این که برای درب های اضطراری تنها می توان از درب اتوماتیک شیشه ای لولایی و یا درب اتوماتیک شیشه ای تاشو استفاده کرد؛ چرا که این درب ها در بین تمامی درب های اتوماتیک، دارای بیشترین میزان بازشو هستند، بر خلاف درب های اتوماتیک کشویی یا تلسکوپی که بخشی از ورودی برای قرار گیری لت های ثابت اشغال می گردد.

 

فریم درب اتوماتیک شیشه ای لولایی

این فریم ها غالبا از جنس آلومینیوم آنادایز ساخته می شوند. دلیل این انتخاب، کیفیت و ماندگاری بالای این نوع آلومینیوم است. آلومینیوم آنادایز به دلیل دارا بودن پوششی محافظ، مقاومت بالاتری نسبت به ضربه و خوردگی دارد. پس می توانید بدون نگرانی در مورد مدت زمان و عملکرد درب ها نسبت به تهیه آن اقدام کنید.

 

اپراتور درب اتوماتیک شیشه ای لولایی

این اپراتورها با سرعتی ثابت باعث باز و بسته شدن درب به سادگی هرچه تمام تر می گردند. نحوه نصب این اپراتور ها به طریق مختلفی صورت می گیرد که به جهت باز و یا بسته شدن درب بستگی دارد.

  • در حالت اول این اپراتور به روی آستانه درب اتوماتیک شیشه ای لولایی نصب می گردد تا درب به سمت خارج باز شود. دو اهرمِ به هم پیوسته، به این موتور متصل می شوند. با تشخیص حرکت یا وزن توسط سنسور، نیروی موتور به این بازوها انتقال یافته و باعث باز شدن درب می گردند.
  • در حالت دوم، اپراتور به روی درب قرار می گیرد و به ترتیب مراحل بالا برای باز شدن درب در آن رخ می دهد. تفاوت این دو حالت نصب، تنها به خاطر جهت باز و بسته شدن درب است که جهت قرار گیری موتور (که باید در داخل ساختمان باشد) را با محدودیت مواجه می کند.
درب اتوماتیک سوئینگ
درب اتوماتیک سوئینگ

نحوه نصب و نکات راه اندازی درب اتوماتیک سوئینگ

نحوه نصب درب شیشه ای سوئینگ بسیار مهم است بدین صورت که اگر بخوبی اجرا نشود، در مدت زمان کوتاهی به مشکلات فنی زیادی مانند باز نشدن درب، صداهای اضافی و ... برمیخورد که ممکن است باعث ایجاد هزینه های سنگین برای مشتری شود. علاوه بر این، سنسور و نوع موتوری که در درب سوئینگ به کار می رود نیز یکی از حائز اهمیت ترین مواردی است که باید هنگام نصب بررسی شود.

برای مثال، اگر محلی که این نوع درب استفاده می شود پر رفت و آمد باشد و از طرفی بازویی یا موتور به کار رفته در درب قدرت کافی را نداشته باشد درب خیلی آهسته و در بعضی موارد حتی کامل باز نمی شود و همین باعث نارضایتی افراد هنگام عبور می شود و در بلند مدت قطعا باعث خرابی قطعات آن خواهد شد.

همچنین در محل های پر رفت و آمد نوع سنسور و دو لنگه بودن درب نیز اهمیت پیدا می کند برای مثال نوع سنسور هنگام نزدیک شدن افراد یا دور شدن از آن، باید بخوبی عمل کند یا دو لنگه بودن درب ( باز شدن هر دو درب همزمان ) در رفت و آمد افراد نیز تاثیرگذار است به طوری که اگر از درب تک لنگه استفاده کنید، با توجه به ابعاد تنها یک نفر می تواند همزمان از آن عبور کند. به همین علت انتخاب نوع شرکت برای اجرا درب اتوماتیک ورودی بسیار حائز اهمیت است.

شرکت رامادر، با داشتن تیمی متخصص و از همه مهمتر، رزومه موفقی که در نصب و اجرا درب اتوماتیک سوئینگ دارد، میتواند از ابتدا، یعنی انتخاب درست درب با توجه به محل استفاده، تا زمان نصب و راه اندازی همراه شما باشد. همچنین این شرکت خدمات پس از فروش را نیز ارائه می کند که باعث می شود در بلند مدت خیال مشتری بابت عملکرد محصول و پشتیبانی راحت باشد.

 


 

آیا این نوشته را دوست داشتید؟
درب اتوماتیک شیشه ای سوئینگ قابلیت کنترل دارد؟

بله، درب سوئینگ هایی که شرکت رامادر تولید می کند، دارای ریموت کنترل است که تنظیمات مختلفی را می توانید انجام دهید البته آموزش های لازم بعد از نصب و راه اندازی به مشتری داده خواهد شد.

هزینه و مدت زمان راه اندازی درب شیشه ای سوئینگ چقدر هست؟

از آنجا که محل نصب، ابعاد، مدل شیشه، نوع موتور و بسیاری موارد دیگر در قیمت نهایی تاثیرگذار است، نمیتوان قیمت ثابتی تعیین کرد به همین علت پیشنهاد می شود با شرکت رامادر تماس گرفته یا به صورت حضوری مراجعه کنید.

تفاوت درب سوئینگ با سایر درب ها چیست؟

مهمترین تفاوت درب سوئینگ، نحوه باز و بسته شدن آن است که به صورت بازویی باز و بسته می شود و در آن دیگر از ریل استفاده نمی شود.