قیمت شیشه نشکن | تشخیص شیشه نشکن
ارائه انواع شیشه نشکن
مجموعه رامادُر تولیدکننده، ارائه کننده انواع شیشه های نشکن با استفاده از شیشه سکوریت می باشد. شرکت رامادُر در هنگام اجرا و نصب شیشه نشکن همراه با تکنسینهای نصب شرکت رامادُر که همگی از تکنسینهای نصب به نام در سطح کشور میباشند، با تجهیزات به طور کامل در محل پروژه حاضر شده و با دقت، سرعت به بهترین نحو ممکن پروژه را نصب و تحویل می نمایند.
- در صورت بروز هرگونه مشکل، کارشناسان رامادُر در اسرع وقت برای رفع مشکل به محل پروژه اعزام میشوند.
- کارشناسان رامادُر با شما تماس خواهند گرفت که از نحوه نصب، برخورد حرفهای تکنسینها و رضایتمندی شما با خبر شوند.
قیمت شیشه نشکن
شرکت رامادُر با توجه به در نظر گرفتن امنیت شیشههای نشکن برای مصرف کنندگان و مشتریان خود، شیشههایی با قیمت مناسب در اختیار مشتریان گرامی خود قرار داده است. عوامل متعددی می توانند بر روی قیمت یک محصول تاثیرگذار باشند، که در مورد قیمت شیشه نشکن هم این موضوع صدق می کند. یراق آلات نصب شده بر روی شیشه نشکن و رنگ شیشه نیز جزء عواملی هستند که بر روی قیمت شیشه نشکن تاثیرگذار هستند. قیمت شیشه نشکن را از کارشناسان رامادُر بپرسید. شیشه نشکن از استحکام بسیار بالایی برخوردار است و به راحتی شکسته نمی شود. از این رو نسبت به سایر شیشه ها قیمت بالاتری دارد. قیمت هر متر شیشه سکوریت به عوامل مختلفی همچون ضخامت، رنگ شیشه، نوع شیشه سکوریت و عواملی دیگر وابسته است. از انواع شیشه های نشکن می توان به شیشه فلوت، شیشه سوپر کلییر، شیشه ساتینا، شیشه وین وایت، شیشه دودی و... اشاره کرد. از این رو قیمت هر متر شیشه نشکن در هر مدل متفاوت است.
فهرست مطالب شیشه نشکن رامادُر، با ما همراه باشید:
شیشه نشکن
شیشه نشکن چیست؟ شیشه نشکن به شیشهای گفته میشود که در برابر ضربه و حرارت بسیار مقاوم است، بهگونهای که اگر چکش و یا آجری به وسط آن برخورد کند اتفاقی نمیافتد و این شاید برای عموم مردم غیرقابل تصور باشد، زیرا همه تصورات مختلفی از شیشه دارند که میتوان در شیشه نشکن چیست؟ این غیرممکن را به ممکن تبدیل کنیم. مجموعه رامادُر بزرگترین مجری فروش انواع شیشه نشکن، سکوریت و... با ضخامتهای مختلف آماده خدمترسانی برای مشتریان و خریداران عزیز است.
از مزایای شیشه نشکن:
- شیشه های نشکن، میشکنند ولی تکههای آن برنده نیستند.
- این شیشههای نشکن از نظر فیزیکی و مقاومت بسیار قویتر از شیشههای معمولی است.
- از این شیشه های نشکن به دلیل مقاومت در برابر شکستگی و جلوگیری از حوادث و صرفهجویی در مصرف انرژی در ساختمانها استفاده میشود.
- بیشترین مصرف برای شیشههای ساختمانی در جهان استفاده از شیشه نشکن است.
- شیشه نشکن بعد از شکستن به ذرات ریز غیر برندهای تقسیم میشوند و هیچ خطری را به دنبال ندارند.
- مقاومت بالای شیشه نشکن موجب شده که علاوه بر صنعت ساختمان در صنایع دیگر مانند خودروسازی و... کاربرد داشته باشند.
نحوه ساخت شیشه نشکن
تولید و ساخت شیشههای نشکن طبق مراحل زیر صورت می گیرد:
- در ساخت شیشه نشکن ابتدا فرآیند حرارتی صورت می گیرد که شامل گرم کردن شیشه در کوره تا دمای 700 درجه سانتیگراد است.
- قبل از هر فرآیندی شیشهها باید در ابعاد مورد نظر برش داده شوند.
- پس از آن شیشه گرم شده به وسیله دمیدن هوای سرد به هر دو سطح شیشه سریعا سرد می شود و هوای بسیار خنک به هر دو طرف شیشه وزیده می شود.
- در مرحله سرد سازی شیشه، لایههای بیرونی آن سریعتر از لایههای داخلی آن خنک می گردند که این امر موجب استحکام بیشتر شیشه نشکن می شود و در حین ساخت شیشه نشکن و سرد شدن سطوح شیشه سرد شدن از مرکز شیشه صورت می گیرد، که موجب ایجاد تنش های دائمی و در نتیجه استحکام بیشتر می شود.
اجرای شیشه نشکن
کارشناسان فنی ما اندازه گیری دقیق شما را در انتخاب صحیح نوع، متراژ، ضمانت، و اجرا و نصب راهنمایی می کند و هزینه به صورت دقیق برای شما محاسبه می شود. برای مشاوره رایگان با ما تماس بگیرید. شیشه ها انواع مختلفی دارند که می توانند سکوریت شوند با این عمل شیشه سکوریت تولید می شود. ویژگی های شامل استحکام بالا، خطر شکستن کمتر، مقاوم در برابر سرما و گرما و… هستند که این ویژگی ها با یک هزینه متوسط بسیار بهینه است.
انواع شیشه نشکن
شیشه نشکن همانطور که از نامش پیداست بهگونهای از شیشه گفته میشود که در برابر ضربه و فشار تحمل فراوانی داشته و نمیشکند، نشکن بودن یک اصطلاح است که برای بیان کردن مقاومت و سختی شیشه عنوان میشود. در هر صورت شیشه یک ماده شکننده است و نمی شود این موضوع را انکار کرد. اما میتوان برای جلوگیری از شکستن ناگهانی و پیدرپی شیشه از انواع شیشه نشکن استفاده نمود. انواع شیشه نشکن را میتوان بر اساس:
- ضخامت شیشهها
- تعداد لایههای آن
- رنگهای مختلف
- و سندبلاست انجامشده بر روی آن دستهبندی نمود.
تشخیص شیشه نشکن
- شیشه نشکن، نسبت به ضربه مقاوم تر است اما شیشه معمولی با یک ضربه کوچک شکسته می شود .
- شیشه های معمولی زمانی که شکسته شوند لبه های بسیار تیز و برنده ای دارند اما برعکس شیشه نشکن لبه های غیر برنده و بی خطری دارند.
- روش دیگر، یک شیشه برنز قهوه ای را طوری بگیریم که انعکاس شیشه را داخل شیشه برنز مشاهده کنیم اگر در روی شیشه برنز تابش های رنگی مشاهده کردید شیشه مورد نظر شیشه سکوریت می باشد.
ضخامت شیشه سکوریت چقدر است؟
ضخامت شیشه های سکوریت نسبت به استفاده ای که دارید قابل تغییر است اما کمترین ضخامت این نوع شیشه 4 میلی متر می باشد و بیشترین ضخامت 20 میلی متر می باشد که ضخامت های بالا برای محصولات صنعتی استفاده می شود و ضخامت های کمتر برای پارتیشن بندی ها و شیشه بالکن ها استفاده می شود.
تفاوت شیشه سکوریت - شیشه معمولی - شیشه لمینت
1.شفافیت شیشه
شفافیت شیشه معمولی و شیشه سکوریت مانند هم هستند اما شیشه لمینت، شفافیت بیشتری دارد.
2.ایمنی شیشه
شیشه معمولی از نظر ایمنی هیچ کاربردی ندارد و در زمان های حتی صدمه های هم وارد کردند اما شیشه سکوریت و لمینت بسیار مقاوم و استحکام بالا هستند اما تفاوت این دو نوع شیشه این است که هنگام شکستن شیشه سکوریت فرو می ریزد اما شیشه لمینت پس از شکسته شدن ترک بر می دارد و خورد نمی شود به همین دلیل است که اماکن امنیتی و طلا فروشان از شیشه های لمینت استفاده می کنند.
3. یک متر مربع شیشه
شیشه های لمینت از دو شیشه از چند شیشه تشکیل می شود که شیشه های تخت و pvb قیمت این نوع شیشه بسیار بالا برده است.
4.قابلیت برش
شیشه های معمولی را می توان در هر زمان و در هر ابعادی برش داد اما شیشه های سکوریت و لمینت قبل از سکوریت شدن برش داده می شوند و پس از کوره به هیچ عنوان برش یا سوراخکاری بر روی این نوع شیشه ها صورت نمی گیرد
5. وزن شیشه
شیشه لمینت معمولا به دلیل این که از چند لایه تشکیل شده است وزن بیشتر نسبت به بقیه شیشه ها دارد. اما همیشه مردم در این اشتباه هستند که شیشه سکوریت از شیشه معمولی سنگین تر باشد زیرا مقاومت و استحکام بالاتری دارد اما شیشه سکوریت با استحکام بالایی که دارد وزنش با شیشه معمولی یکسان است.
6. مقاومت شیشه
مقاومت و استحکام شیشه سکوریت و لمینت بسیار بالاتر از شیشه معمولی است، اما اگر شیشه های تشکیل دهنده های لمینت ساده باشد مقاومت کمتری نسبت به شیشه های سکوریت دارند اما اگر شیشه های لمینت از نوع سکوریت باشد مقاومت بیشتری نسبت به شیشه سکوریت دارد.
خرید شیشه نشکن
برای خرید شیشه نشکن شما باید جوانب مختلفی را در نظر بگیرید. قبل از هر چیز از خود بپرسید چه نوع شیشه ای را می پسندید؟ ساده، طرح دار یا شاید هم شیشه رنگی. برای محیط کار می خواهید یا برای خانه؟ چه بودجه ای را برای خرید شیشه نشکن در نظر گرفته اید؟ و ... اگر جواب دادن به این دسته از سوالات برای شما کار سختی است، کافی است تماس گرفته و از راهنمایی کارشناسان ما استفاده کنید. اگر جز آن دسته ای هستید که می دانید چه کالایی نیاز دارید به راحتی می توانید به صورت اینترنتی شیشه نشکن مورد نظر خود را از ما خریداری کنید.
آیا شیشه نشکن واقعا نمیشکند؟
بر خلاف اصطلاح نشکن این شیشه ها به سختی شکسته می شود ولی از هم پاشیده نمی شوند. برای اطلاعات بیشتر صفحه شیشه لمینت را در سایت بررسی نمایید.
زمان تحویل شیشه نشکن چند روز می باشد؟
فرایند تولید شیشه های نشکن بین 8 الی 12 روز کاری زمان لازم دارد. جهت اطلاع از فرایند تولید مقاله های مربوط را بازدید نمایید.
قیمت هر متر مربع شیشه نشکن چقدر است؟
شیشه های نشکن اصولا از چند لایه با ضخامت های مختلف تشکیل می شود. لطفا بنر قیمت را درسایت ملاحظه فرمایید.
شیشه نشکن چگونه ساخته می شود؟
شیشه ها را در کوره مخصوص با دمای حدود 700 درجه حرارت داده می شود و سپس بلافاصله سرد می گردد. چند لایه از این شیشه ها را بوسیله لایه های مخصوص به هم می چسبانند، شیشه تولید شده را اصطلاحا شیشه نشکن می گویند.
بسیار عالی بود؛ سفارش برای اجرا دارم ممکنه شماره تماسی برام اعلام بفرمایید
با سلام جناب آقای سپهریان عزیز، با سپاس فراوان از شما. بله جهت درخواست راهنمایی می توانید با کارشناسان رامادُر شماره تماس 021.45136 در ارتباط باشید.