انواع پارتیشن متحرک و ریلی مخصوص ادارات

دسته بندی ها: مقالات
پارتیشن متحرک
پارتیشن متحرک

 

 

اخیرا شاهد رشد چشم گیر طراحی فضای اداری به سمت پارتیشن شیشهای به جای ساخت اتاق های جداگانه هستیم. محبوبیت این پارتیشن ها به دلایل زیادی مرتبط می شود که در مقالات گذشته به آن ها اشاره کردیم. در این مقاله به انواع پارتیشن متحرک و ریلی مخصوص ادارات می پردازیم.

 

انواع پارتیشن متحرک

پارتیشن ها می توانند از نظر نوع شیشه، ابعاد و نوع اجرا، انواع مختلفی برای فضاسازی دفتر اداری داشته باشند. پارتیشن متحرک و ریلی یکی از انواع پارتیشن های شیشه ای مخصوص ادارات هستند. پارتیشن های متحرک بر خلاف پارتیشن ثابت اداری می توانند در صورت نیاز، چیدمان دیگری داشته باشند و به راحتی جابه جا شوند که خود به چندین نوع تقسیم می شوند.

 
پارتیشن متحرک ریلی

در این گونه پارتیشن ها، ریل روی زمین و یا سقف نصب می شود و به راحتی می توان آن ها را باز و بسته نمود. این گونه پارتیشن ها که دربی برای باز کردن به سمت بیرون یا داخل ندارند، می توانند در فضاهایی با متراژ پایین کاربردی باشند.

 

پارتیشن های چرخ دار

این گونه پارتیشن ها همانطور که از اسمش پیداست به واسطه ی چرخ قابل جابه جایی هستند و می توان به راحتی طرح پلان پارتیشن بندی را با استفاده از آن ها تغییر داد. قابل ذکر است که این پارتیشن ها در صورت عدم نیاز کارفرما در طول زمان، می توانند به عنوان پارتیشن شیشه ای دسته دوم به فروش برسند.

پارتیشن متحرک
پارتیشن متحرک

پارتیشن آکاردئونی

معمولا جنس پارتیشن های آکاردئونی از چوب، ام دی اف، چرم و... می باشد ولی می توان برای مرزبندی شفاف از شیشه نیز به صورت آکاردئونی استفاده نمود. استفاده از شیشه های آکاردئونی بیشتر در طراحی و اجرای آتریوم روف گاردن کاربرد دارد.

 

پارتیشن متحرک پانلی

این نوع از پارتیشن ها به صورت کامل جداسازی را انجام نمی دهند و ارتباط بین فضاها را به صورت محدودی حفظ خواهند کرد. تنها هدف ساخت و استفاده از آن ها تعریف فضا و مرزبندی می باشد.

 

پارتیشن شیشه ای فریم لس

پارتیشن فریم لس یکی از ارزان ترین پارتیشن متحرک به حساب می آیند که نمایی یکدست از شیشه را به وجود می آورند و برای ساخت آن ها از فریم آلومینیومی و شیشه سکوریت استفاده می کنند.

 

پارتیشن شیشه ای طرح کرتین وال

طرح کرتین وال یکی از مقاوم ترین پارتیشن ها محسوب می شود. در اجرای این نوع پارتیشن از شیشه دوجداره به صورت افقی استفاده می شود. پارتیشن های شیشه ای متحرک نامبرده را بر اساس متراژ کار، بودجه مورد نظر، کاربری فضاها و ... انتخاب می کنند.

پارتیشن متحرک
پارتیشن متحرک
نکات مهم خرید شیشه برای پارتیشن

برای داشتن یک پارتیشن مناسب در فضای اداری باید نکاتی را در نظر بگیریم که کارآمد بودن جداکننده ها در طول زمان تحلیل پیدا نکند. بهترین شیشه ای که می توان برای پارتیشن در نظر گرفت، شیشه سکوریت دو جداره می باشد. همانطور که میدانیم شیشه های سکوریت هنگام شکستن آسیبی برای محیط اطراف ایجاد نمی کند و تحمل  حرارت تا 300 درجه را دارد و به عنوان عایق حرارتی شناخته شده است که به دنبال آن هزینه های مصرف انرژی را نیز پایین می آورد. همچنین دوجداره بودن آن ها می تواند صدای محیط اطراف را بگیرد و کاربرد بهتری داشته باشد. تا حد امکان بهتر است ازشیشه های طرح دار و رنگی استفاده نکنیم تا طراحی فضای داخلی دچار چالش نشود.

 

استفاده از پارتیشن شیشه ای در فضای ادارات

با توجه به گران تر بودن ساختمان های تجاری و اداری نسبت به مسکونی، می توان گفت که استفاده کامل از فضای موجود در الویت خواهد بود و در همین راستا پارتیشن های شیشه ای می توانند گزینه ی مناسبی محسوب شوند. استفاده از پارتیشن شیشه ای در فضای ادارات می تواند همزمان قابلیت عایق بودن در برابر صدا، حرارت و انطباق با هر کدام از سبک های طراحی داخلی را داشته باشد. علاوه بر همه ی این ها در فضاهای اداری و تجاری، تاثیر گذاری مثبت روی مخاطبین و مراجعه کنندگان به محل را  به سبب نمایش عملکرد هر فضا و پویایی افراد، ایجاد می کند. 

 

لیست قیمت پارتیشن شیشه ای فریم لس

پارتیشن شیشه ای فریم لس به نسبت پارتیشن های دیگر به سبب استفاده حداقلی از پروفیل و فریم آلومینیومی قیمت کمتری دارند. برای مشاهده لیست قیمت این پارتیشن می توانید به مقاله پارتیشن شیشه ای مراجعه کنید.

 

آیا این نوشته را دوست داشتید؟