اجرای انواع شیشه رنگی دکوراتیو | کاربرد شیشه رنگی بر حسب ضخامت

دسته بندی ها: مقالات
شیشه رنگی دکوراتیو
شیشه رنگی دکوراتیو

 

شیشه رنگی در عرصه دکوراسیون داخلی اغلب برای طراحی به سبک های قدیمی، سنتی و مذهبی کاربرد داشته است؛ اما امروزه با به وجود آمدن سبک های زیادی از طراحی و شیوه های خلاقانه ی معماری، شیشه رنگی جایگاه دیگری در عرصه مدرن نیز پیدا کرده است. در ادامه به شیشه رنگی و اجرای انواع شیشه رنگی دکوراتیو در ساختمان می پردازیم.

 

 

شیشه رنگی

استفاده از شیشه رنگی (stained glass) برای طراحی فضا از زمان های گذشته مورد استفاده طراحان قرار گرفته است. شیشه های طرح دار رنگی که حاصل پیشرفت تکنولوژی در صنعت ساختمان می باشند، امروزه طرفداران خود را پیدا کرده اند. شیشه های طرح دار رنگی توسط دستگاه بر روی شیشه، چاپ یا سندبلاست می شوند. شیشه رنگی را می توان در طرح های زیبا پیاده سازی نمود. شیشه های رنگی، از لحاظ دکوراتیو، فضای بسیار زیبایی را ایجاد می نمایند. شیشه رنگی طیف رنگی بسیار گسترده ای دارد. از شیشه رنگی می توان در طراحی فضاهای داخلی یا خارجی استفاده نمود. از شیشه لاکوبل می توان به عنوان شیشه رومیزی، شیشه حمام، پارتیشن شیشه ای، آشپزخانه ها و... می توان استفاده نمود.

شیشه رنگی ها علاوه بر بزرگتر نشان دادن محیط ، سرزندگی و اصالت را برای محیط کاری و یا منزل شما به ارمغان میاورد. از سوی دیگر، شیشه های رنگی به هر فضایی جلوه ای مدرن می­ بخشند. ویژگی های نام برده شده باعث می شود استفاده از در پارتیشن ها، نرده ها، پانل های آشپزخانه، پوشش مبلمان، درها و پنجره ها ایده آل باشد. با این حال، کاربردهای آن بسیار متنوع است، زیرا می­ توان شیشه های رنگی را در هر اتاقی قرار داد و آن ها را با توجه به سایه های مختلف و تأثیری که نور هنگام عبور از آن ایجاد می­ کند، استفاده کرد.

مزایای شیشه رنگی

  • جلوه ای مدرن ، شیک و زیبا به هر فضایی می‌بخشند.
  • باعث افزایش و ایجاد طیف کنتراستی جالبی میشوند و نور محیط را افزایش می‌دهند.
  • باعث ایجاد حریم خصوصی در فضا می شوند.
  • به فضا نشاط می‌بخشند.
  • آنها را می­ توان با توجه به سایه های مختلف ترکیب کرد.
  • همچنین باعث کاهش انتقال اشعه ماوراء بنفش می­ شوند.
شیشه رنگی دکوراتیو
شیشه رنگی دکوراتیو

شیشه دکوراتیو چیست؟

شیشه دکوراتیو، نقش تزئینات داخلی و خارجی ساختمان را بر عهده دارد و با تکنیک‌های مختلفی مانند رنگ‌آمیزی و برش کاری تولید می‌شوند. در حال حاضر هر نوع شیشه‌ای که به منظور زیباسازی دکوراسیون داخلی منزل یا محیط کار مورد استفاده قرار می‌گیرد به عنوان شیشه دکوراتیو شناخته می‌شود.

این نوع از شیشه‌ها توانستند در مدت زمانی کوتاه، مشتریان زیادی را به خود جذب کنند و سهم بالایی از بازار را در اختیار بگیرند. به منظور ایجاد زیبایی بصری در شیشه‌های دکوراتیو آن‌ها را به شکل مات، شفاف و دارای طرح‌ها و رنگ‌های متنوعی تولید می‌کنند.

اگر بخواهیم به معرفی انواع شیشه‌های دکوراتیو اشاره کنیم باید از شیشه‌های سندبلاست، شیشه لمینت، شیشه لاکوبل، مات، چاپ دار و… نام ببریم که هر کدام از آن‌ها دارای ویژگی‌ها و مشخصات منحصر به فرد خود می‌باشند. به طور مثال شیشه‌های سند بلاست با روش پاشش ماسه بر روی شیشه تولید می‌شوند. زیرا پاشش ماسه بر روی شیشه می‌تواند جلوه‌ای دکوراتیو و مات به آن ببخشد و معمولا به منظور شیشه حمام و سرویس بهداشتی مورد استفاده قرار می‌گیرند. 

اگر مطالب وب سایت ما را دنبال کرده باشید به خوبی با شیشه لاکوبل آشنایی دارید. این نوع از شیشه‌ها برای بخش‌های مختلف ساختمان کاربرد دارند. شیشه لاکوبل نوعی از شیشه دکوراتیو به شمار می‌رود.

 

شیشه دکوراتیو رنگی چه مزایایی دارد:

  • محصولات تولید شده در شرکت رمادر همگی در برابر ضربه و حرارت مقاومت بالایی دارند.
  • درخشندگی و شفافیت بسیار بالای شیشه رنگی
  • کیفیت بسیار بالا در تولید
  • سرعت و دقت بالا در نصب و اجرای طرح دلخواه شما
  • تنوع بسیار زیاد محصولات رامادر برای راحتی و انتخاب هرچه بهتر شما
شیشه رنگی دکوراتیو
شیشه رنگی دکوراتیو

آیا شیشه رنگی قابلیت سکوریت شدن دارند؟

شیشه های رنگی را می توان در داخل کوره مخصوص سکوریت به شکل نشکن و ضد ضربه و ضد حرارت تولید کرد. شیشه های رنگی قابلیت سکوریت هستند و می‌توان از آنها در فضاهایی که نیاز به امنیت بیشتری می باشد استفاده کرد. مانند: شیشه بین کابینت آشپزخانه

 

کاربرد شیشه رنگی بر حسب ضخامت

  • ضخامت 6 میل:

شیشه رنگی با ضخامت ۴ میل کاربردهای گوناگونی از جمله نمای درب کابینت، نمای درب کمد دیواری، رومیزی‌ و غیره دارد.

  • ضخامت 8 میل:

شیشه های رنگی با ضخامت 8 میل اکثرا با کاربری پوشش فضای دیوار بین کابینت، به عنوان دیوارپوش دکوراتیو، تخته وایت برد شیشه ای و رومیزی مورد استفاده قرار می‌گیرد. این شیشه‌ها بیشترین مصرف را در عرصه دکوراسیون داخلی دارند.

  • ضخامت ۱۰ میل:

اصلی ترین کاربرد این سایز و موارد مشابه دیگر آن از قبیل شیشه رنگی‌های ۸ و ۱۲ میل به عنوان صفحه کابینت، رومیزی، نمای ساختمان و … می‌باشد.

  • ضخامت ۱۰ میل:

با توجه به هزینه بالای شیشه‌های ضخیم، استفاده از این سایز به نسبت سایزهای دیگر کمتر است. اصلی‌ترین کاربرد شیشه رنگی ضخیم به عنوان صفحه کابینت، صفحه بار شیشه‌ای، اوپن آشپزخانه، رومیزی‌های بزرگ از قبیل میز کنفرانس، میزهای دکوری و فضای باز می‌باشد.

    شیشه رنگی دکوراتیو
    شیشه رنگی دکوراتیو

    کاربرد شیشه رنگی

    • شیشه بین کابینتی

    شیشه بین کابینت به منظور زیباتر به نظر رسیدن فضای آشپزخانه در فضای مابین کابینت های قسمت بالا و پایین مورد استفاده قرار می گیرد. معمولاً در این فضاها کلید و پریز همچنین لوله گاز نیز تعبیه می‌ شود.

    • شیشه رنگی دیوارپوش

    امروزه در طراحی دکوراسیون، از شیشه رنگی به عنوان دیوارپوش بسیار استفاده می شود. یکی از بیشترین موارد استفاده شیشه رنگی دیوارپوش، در دیوارپوش های داخلی واحدهای مسکونی، اداری و تجاری است.

    • شیشه رنگی رومیزی

    برای طراحی اتاق نشیمن، اتاق پذیرایی و … از شیشه رنگی رومیزی زیبا بهره گرفته می شودکه در رنگ های متنوع با رنگ کوره ای به صورت لعابی و سکوریت و اسپندرال و پرینت و چاپ قابل انجام است.

     

    قیمت شیشه رنگی چگونه محاسبه می شود؟

    برای حساب کردن قیمت شیشه های رنگی نیاز به اندازه گیری تمام پروژه می باشد به این دلیل که ابعاد شیشه های رنگی استفاده شده در پروژه باید کاملا دقیق مشخص شود. مواردی که در قیمت شیشه های رنگی تاثیرگذار می باشد ضخامت شیشه، نوع رنگ شیشه، کیفیت شیشه، ابعاد شیشه می باشد. هر چه ابعاد شیشه های رنگی به کار رفته بیشتر باشد حتما قیمت آن نیز بالاتر می رود. بلکه کیفیت و جنس شیشه نیز نقش بسیار زیادی بر روی قیمت شیشه رنگی دارد. ضخامت شیشه های رنگی معمولا بین 6 میل ، 8 میل، 10 میل تا 20 میل می باشند. هر چه ضخامت این شیشه ها بیشتر باشد قیمت آن ها نیز بالاتر است.

    شیشه رنگی دکوراتیو
    شیشه رنگی دکوراتیو

    راهنمایی در خرید شیشه رنگی

    برای خرید شیشه رنگی بسته به نوع کاربری و فضای شما، راه حل های مختلفی وجود دارد. 

    • معمولا در لابی ساختمان ها و برج ها از رنگ های تیره مانند رنگ مشکی بیشتر استفاده می شود. 
    • در فضایی مانند فضای مسکونی به عنوان مثال، در اتاق خواب بیشتر از رنگ های گرم و مهیج مانند رنگ قهوه ای، قرمز، طلایی،کرم یا شکلاتی استفاده می شود. 
    • برای اتاق کودک  می توان از رنگ های فانتزی و آرام بخش، مثل رنگ آبی اقیانوسی، صورتی، بنفش، سبز استفاده کرد. 
    • برای فضای نشیمن نیز بیشتر از خرید رنگ های آرام مانند فیروزه ای، کرم، شکلاتی، نسکافه ای یا در دکوراسیون مدرن بیشتر از طیف های رنگ طوسی کمک می گیرند.
    • در مکان های تجاری، از شیشه رنگی دکوراتیو بیشتر به عنوان دیوارپوش استفاده می شود. بیشتر از رنگ هایی که جلب توجه می کنند استفاده می شود، مانند رنگ های زرد، نارنجی، قرمز، سبز، آبی که بسته به نوع فضا، سلیقه ها متنوع است. 
    • امروزه در طراحی داخلی ویلا ها هم از شیشه رنگی مدرن استفاده می شود. مانند ساخت شومینه ها، دیواره های شیشه حمام
    • همچنین در استخر، به عنوان پوشش دیواره ها، از لاکوبل رنگی و آینه های دکوراتیو استفاده می شود.
    شیشه رنگی دکوراتیو
    شیشه رنگی دکوراتیو

    طراحی و اجرای انواع شیشه رنگی دکوراتیو در ساختمان

    همانطور که گفته شده شیشه های رنگی در انواع مختلفی عرضه می شوند و کاربری های متفاوتی را برای دکوراسیون داخلی و بیرونی ساختمان به وجود می آورند و هر کدام با توجه به کاربری که دارند، طراحی، یراق آلات و روش اجرایی متفاوتی را در بر می گیرند. 

    به عنوان مثال برای طراحی و نصب پارتیشن های شیشه ای در یک فضای اداری یا تجاری می توان شیشه ها را به گونه ای به کاربرد که علاوه بر تامین زیبایی و کارایی لازم فضا، همزمان نوعی از تبلیغات با استفاده از لوگو و طرح های مربوط به برند با تم رنگی در قالب شیشه های طرح دار نیز صورت بگیرد.

    فرایند اجرای شیشه های رنگی پس از انتخاب نوع ضخامت شیشه ها، نیز با دو روش قابل انجام می باشد.

    1. یکی از روش های اجرا و نصب شیشه های رنگی به عنوان دیوار پوش و دیوار بین کابینتی و حتی قسمت های تزئینی و دکوراتیو می تواند با استفاده از چسب های سیلیکونی یا پلی اورتان انجام شود.
    2. روش دوم برای اجرای شیشه به صورت پارتیشن، دیوایدر و... نیازمند یراق آلات با کیفیتی می باشد که به راحتی قابل مونتاژ و جابه جایی هستند.

    جهت دریافت خدمات تخصصی و بهترین پیشنهادات و راه حل ها می توانید با کارشناسان رامادر تماس حاصل فرمایید و از امکانات مدرن آن ها جهت طراحی، تولید و اجرا و نصب محصولات با کیفیت بهره مند شوید.
     

     

    آیا این نوشته را دوست داشتید؟
    انواع ضخامت شیشه های رنگی به چه صورت است؟

    شیشه‌های رنگی با ضخامت ۴ میل تا ۲۰ میلی متر موجود هستند و بسته به ضخامت آنها در فضاهای گوناگون با کاربری های متفاوت از شیشه رنگی استفاده می‌شود . بیشترین مصرف شیشه رنگی بین 6 میل ، 8 میل و ۱۰ میل می باشد.

    تفاوت شیشه رنگ دار با شیشه لاکوبل در چیست؟

    شیشه رنگی دقیقا همان شیشه لاکوبل است. در کل به شیشه ای که به صورت خام و شفاف باشد و از یک طرف با یک لایه رنگ مخصوص شیشه پوشیده شود، شیشه لاکوبل می گویند. شیشه لاکوبل رنگی به صورت پوششی می‌باشد به طوری که به طرف دیگر شیشه هیچ گونه دیدی وجود ندارد و حتی نور هم از خود عبور نمی دهد.