پارتیشن بندی اداری سوله | جابجایی و نصب پارتیشن اداری در سوله

دسته بندی ها: مقالات
پارتیشن بندی سوله و کارخانه
پارتیشن بندی سوله و کارخانه

 

 

امروزه مدیران کسب و کارها به فکر کاهش هزینه و سرعت در انجام کارها می باشند. بخشی از این دغدغه ها برمیگرده به تجهیز کردن محیط و مکان کاری که قرار است کارمندان در آنجا مشغول به کار شوند.


پارتیشن بندی سوله

مثل هر کار خدماتی و قابل اجرای دیگر در پارتیشن بندی سوله هم نمیشه گفت که تمامی اجراها عین همدیگر هستند و قطعاً بسته به نیاز کارفرما، ابعاد محیط کاربری آن، هزینه مدنظر و حتی سقف محیط، پیاده سازی پارتیشن ها متنوع خواهد بود. با یک مثال موضوع رو کمی شفاف تر کنیم:

فرض کنید یک سوله می خواهد خدمات آشپزخانه و پخت غذا را ارائه کند. خب در اینجا باید از پارتیشن هایی استفاده شود که قابل شستشو باشد و حتی رنگ روشنی داشته باشند، زیرا در این صنف کاری، بهداشت حرف اول را میزند و اگر پارتیشنی که از شیشه هست قابل شستشو نباشد، قطعاً بعد از یک تایم کوتاهی دیگر نباید توقع بهداشت از آن کسب و کار را داشته باشیم.

یا در مثالی دیگر اگر کسب و کار دارای مراجعه حضوری زیادی باشد، معمولاً از پارتیشن های مقاوم تری استفاده می کنیم تا در زمان هایی که تعداد مراجعه کنندگان زیاد هست برای سازه‌ی ما مشکلی پیش نیاید.

یکی از اصلی ترین دلایلی که باید در محیط های بزرگی همچون سوله از پارتیشن ها استفاده کنیم این است که با پارتیشن بندی سوله به راحتی می توانیم برای کارکنان خود اتاق های مجزا (در هر بخش) ایجاد کنیم و همکاران ما بدون مزاحمت و دخالت افراد خارج از آن بخش، به کار خود رسیدگی کنند حالا شما فرض کنید اگر به عنوان مثال در یک سوله 50 نفر بدون پارتیشن بندی مشغول به کار باشند، چقدر مزاحمت و حواس پرتی برای کارکنان پیش خواهد آمد؟ پس در خیلی از موارد پارتیشن ها علاوه بر مزیت هایی که به همراه دارند، باید بگیم که اجرای آنها برای ما حکم اجبار را هم دارد.

پارتیشن بندی سوله و کارخانه
پارتیشن بندی سوله و کارخانه

جابجایی و نصب پارتیشن اداری در سوله

تقریباً می توانیم بگوییم که تمامی مدل های پارتیشن اعم از چوبی، شیشه ای، آلومینیومی، ام دی اف و... قابلیت جابجایی و نصب مجدد را دارند، مگر اینکه در برخی موارد (البته خیلی کم پیش میاد) نحوه اتصال پارتیشن ها به یکدیگر و نصب آن در محل با مشکلاتی مواجه باشد!

پارتیشن هایی که به اصطلاح قد کوتاهی دارند معمولاً راحت تر نسبت به آنهایی که قد بلندتری دارند جابجا می شوند اما باید این را بدانیم که هر دو مدل قابل جابجا شدن هستند ولی خب فقط کمی در زمان جابجایی تفاوت دارند.

اگر شما بعد از مدتی تصمیم به جابجایی محل کار خود کرده اید و به عنوان مثال از یک سوله به سوله دیگری نقل مکان کردید، دیگر نیازی نیست که در سوله جدید از ابتدا سفارش ساخت و اجرای پارتیشن دهید، به راحتی میتوانید با کارشناسان این امر در ارتباط باشید و تقاضای انتقال پارتیشن های خود را به مکان جدید بدهید و نیروی متخصص هم در این زمینه به شما مشاوره خواهد داد و شاید بخش هایی از اجرا در محیط جدید نیاز به یکسری اصلاحات داشته باشد.

یک نکته مهمی که معمولاً افراد کمتر به این موضوع توجه می کنند این می باشد که در جابجایی پارتیشن ها اگر مشکلات احتمالی مثل ضربه خوردن، آسیب دیدن بخشی از پارتیشن و ... پیش آید شما مشمول هزینه و مهم تر از هزینه هدر رفت وقت خود خواهید شد. (برخی مشکلات ممکن است روزها وقت و فکر شما را درگیر کند!) معمولاً افراد در جابجایی به دنبال سریعترین راه حل ممکن با کمترین هزینه میروند؛ نکته اینجاست که قطعاً هر کاری را باید به متخصص خود بسپاریم اگر متخصص نصب پارتیشن کارش را به درستی انجام بده و از خطرات احتمالی جلوگیری کند قطعاً این به نفع شما خواهد بود. پس پیشنهاد ما به شما این هست که در جابجایی پارتیشن ها حتماً از نیروی متخصص استفاده کنید و صرفاً هزینه را ملاک قرار ندهید! 

 

اگر تا به اینجا سوالی برایتان پیش آمده پیشنهاد میکنم با شماره تماس های وب سایت ارتباط برقرار کنید تا کارشناسان ما شما را راهنمایی کنند و همینطور می توانید سوالات خود را در بخش نظرات همین مقاله مطرح کنید.

پارتیشن بندی سوله و کارخانه
پارتیشن بندی سوله و کارخانه

هزینه اجرای پارتیشن اداری در سوله

در مورد هزینه اجرای پارتیشن باید بگیم که به یکسری فاکتور ها بستگی داره؛ قطعاً اولین موردی که هزینه پارتیشن به آن بستگی داره جنس پارتیشن هست؛ اول باید مشخص کنیم چه مدل پارتیشنی مدنظرمان هست مثلاً شیشه ای، ام دی افی و یا غیره. سپس طرح مدنظر را باید انتخاب کنیم که خب قطعاً این بخش هم روی هزینه تاثیرگذار هست.

از جنس و طرح که بگذریم باید بگیم که چه میزان (بهتر بگیم چه اندازه) پارتیشن ما کار میبره که خب این هم خیلی واضح هست هرچی پارتیشن بیشتری نیاز داشته باشیم، هزینه بیشتری هم باید پرداخت کنیم.


لازم به ذکر است که علاوه بر هزینه متریال به کار رفته در پارتیشن و هزینه ساخت آن، هزینه نصب هم به آن اضافه خواهد شد. در این مقاله سعی کردیم موارد را به صورت کامل عنوان کنیم تا شما بتوانید تصمیم درستی را اتخاذ کنید.


اندازه گیری و اجرا دیوار شیشه ای در کارخانه

برای این کار کافیست شما با ما تماس بگیرید تا کارشناسان ما به محل مد نظر شما اعزام شوند؛ سپس اندازه گیری محل مورد نظری که شما می فرمایید را انجام خواهند داد. در مرحله بعدی نسب به طرح و اندازه ای که مدنظر کارفرما هست، دیوار شیشه ای در کارخانه ساخته می شود و پس از اتمام توسط شرکت ما به محل شما ارسال و نصب خواهد شد.

پیشنهاد می کنیم در هنگام اندازه گیری حتماً کارفرما در محل حضور داشته باشد تا کارشناس ما در محل نکات و مشاوره های احتمالی را خدمت ایشان ارائه کند.

 

آیا این نوشته را دوست داشتید؟