پارتیشن بندی بدون فریم | هزینه نصب پارتیشن فریم لس یا بدون قاب
در این صفحه از پارتیشن بندی بدون فریم با موارد زیر آشنا شوید:
ارزشمند بودن متریال شیشه بین طراحان داخلی باعث شده تا از آن در قالب پارتیشن شیشه ای (دیوارهای شیشه ای) برای تعریف و مشخص نمودن فضاها استفاده کنند. پارتیشن ها می توانند فریم دار یا بدون فریم، به اصطلاح فریم لس، باشند که در این مقاله به دلیل محبوبیت دید گسترده در فضا به پارتیشن بندی بدون فریم می پردازیم و هزینه نصب و اجرای آن را بررسی می کنیم.
پارتیشن شیشه ای بدون فریم
یکی از پرطرفدارترین پارتیشن مدرن که در آن از حداقل میزان شیشه استفاده می شود، پارتیشن شیشه ای بدون فریم می باشد. این نوع پارتیشن ظاهری بدون قاب در فضا ایجاد می کند و تنها خطوطی نازک بین دو صفحه شیشه مشاهده می شود. البته در برخی از مواقع در پارتیشن بندی بدون فریم در متراژهای بیشتر، از فریم هایی با کم ترین ضخامت استفاده می کنند که با این وجود عنوان خود یعنی پارتیشن فریم لس را حفظ می کنند. همچنین در تفکیک فضا می توان با توجه به نوع استفاده از بخش ها، از شیشه های مات، طرح دار، شیشه سندبلاست، تک جداره و دوجداره استفاده نمود.
مزایا و معایب اصلی پارتیشن بندی
پارتیشن بندی فضا، به ویژه پارتیشن بندی فریم لس، از مزایای زیادی برخورداراست که می توان معایب آن را به راحتی پوشش داد و یک انتخاب عالی برای سازماندهی و تقسیم فضاهای داخلی دانست. در ادامه به برخی از آن ها اشاره می کنیم:
مزایای پارتیشن بندی:
- تقسیم فضا با حفظ تعامل بین کارمندان
- اجرای پارتیشن های شیشه ای با قابلیت جابه جایی و مونتاژ
- قابلیت نصب تجهیزات و عبور سیم های لازم
- دارای مقاومت بالا و ایمنی لازم در هر نوع از پارتیشن های فریم دار و بدون فریم
- افزایش چشم انداز فضای داخلی
- ایجاد فضایی یکپارچه و یکدست بدون مانعی برای دید
- در دسترس و دارای نصب و اجرایی آسان
- عمر طولانی با حداقل میزان تعمیر و نگهداری
- سازگار با محیط زیست
- قابلیت ایجاد فضاهای انعطاف پذیر و قابل تغییر
- عدم ایجاد آلودگی صوتی در دفاتر باز
- کاهش هزینه های روشنایی
- کاهش ورود هرگونه حشرات و آلودگی
از معایب آن نیز می توان به به وجود آمدن خطای دید اشاره کرد که در برخی موارد باعث ایجاد برخورد می شود.
هزینه نصب و اجرای پارتیشن بدون فریم
هزینه پارتیشن بندی بدون فریم به عوامل زیادی بستگی دارد. نوع شیشه نشکن انتخابی و ضخامت مورد نظر آن، تعداد دیواره ها، متراژ و ... از این عوامل می باشند. با وجود همه ی این عوامل، پارتیشن بدون فریمنسبت به فریم دارها هزینه کمتری را مشمول می شود، چرا که در اجرای آن از کمترین یراق آلات استفاده می شود. برای اجرای این نوع جداکننده های شیشه ای از پروفیل های U شکل آلومینیومی در داخل زمین یا روی کار جهت قرار دادن شیشه سکوریت در آن و اتصال به زمین استفاده می کنند. قابل توجه است که نوع یراق آلات فلزی نیز در هزینه پارتیشن ها موثر بوده و جنس و ابعاد آن ها در این موضوع دخیل می باشد که می توان قیمت هر یک از آن ها را در قسمت فروشگاه آنلاین رامادر مشاهده و بررسی نمود.
در نتیجه بهترین کار برای برآورد هزینه و اجرای پارتیشن بندی بدون فریم برقراری ارتباط با شرکت های متخصص و بررسی کارشناسان می باشد. کارشناسان رامادُر پس از بازدید پروژه با توجه به نیاز کارفرما و ارزیابی سبک طراحی دکوراسیون، تعداد طبقات موجود برای حمل شیشه، مشاوره ای جهت نوع شیشه، ابعاد پارتیشن و هزینه ی نهایی به کارفرما ارائه می دهند و پس از رسیدن به طرح نهایی پلان پارتیشن بندی و تولید شیشه های مورد نظر، دیتیل های اجرایی به مجریان متخصص داده می شود و در کوتاه ترین زمان ممکن با توجه به متراژ کار، اجرا و نصب صورت می گیرد.
رنگ بندی انواع شیشه پارتیشن بندی
پارتیشن ها در طیف رنگی گسترده ای قابل اجرا هستند و می توانند تاثیر بسزایی در دکوراسیون داخلی داشته باشند. مولفه هایی که در انتخاب رنگ مهم هستند شامل سبک طراحی، طیف رنگی استفاده شده در آیتم های داخلی، نوع کاربری، نوع مخاطبین، جنس و بافت دکوراسیون و نورپردازی می باشد. همانطور که می دانیم هر رنگ در روحیه افراد و کارکرد آن ها تاثیر متفاوتی خواهد گذاشت. به عنوان مثال برخی از رنگ ها مانند قرمز خلاقیت را بین افراد افزایش می دهد و برخی احساس خستگی را در افراد بر انگیخته می کند. در این راستا انتخاب رنگ برای شیشه پارتیشن ها باید علمی صورت بگیرد. یکی از بهترین شیشه های رنگی، شیشه لاکوبل می باشد. پوشش رنگی که لاکوبل ایجاد می کند شفافیت و درخشندگی شیشه را از بین نمی برد و ظاهری منحصر به فردی ایجاد می کند. استفاده از شیشه های رنگی برای پارتیشن هایی صورت می گیرد که نیاز به خصوصی کردن حریم فضاها باشد. جداسازی اتاق جلسات مهم در فضای اداری یکی از آن ها می باشد.