شیشه اسپایدر | نمای شیشه ای

دسته بندی ها: مقالات
نمای اسپایدر
نمای اسپایدر

 

ارائه نمای اسپایدر

گفتگو با کارشناس

 

نمای اسپایدر چیست؟ نمای اسپایدر، نوعی سازه مدرن شیشه ای است که شیشه با اتصالات نقطه ای به سازه متصل می شود. نمای اسپایدر (Spider View) از سیستم سازه های مختلفی ایجاد می شود. 1. اسپایدر با سازه فلزی 2. اسپایدر با سازه کابلی 

  • از نمای اسپایدر برای ساختمان های تجاری، اداری و نماهای مدرن استفاده می شود.
  • نمای اسپایدر نیز مانند تمامی نماهای ساختمانی دارای مزایا و معایبی می‌باشد که کاربرد آن را در شرایط خاصی محدود می‌کند.

 

شیشه اسپایدر | نمای شیشه ای

نمای اسپایدر، از دو لایه شیشه سکوریت استاندارد درجه یک و یک لایه pvb که در مجموع 1.52 تشکیل شده است. آنچه یک نمای نیاز دارد، جدا از بدنه ی محکم و اتصالات قوی، یک نمای شیشه ای مسحور کننده است. از آنجایی که نمای شیشه ای، ایده ای خلاقانه است به طراحان اجازه می دهد تا بتوانند خیلی زیبا، به طراحی نما بپردازند و در مواردی متعدد از جمله طراحی برای ایجاد محیط کار روشن و بسیار جذاب با نور بیشتر استفاده کنند.

از مزایای نمای شیشه ای می توان به مواردی چون:

  • بالا بردن امنیت و ایمنی ساختمان
  • کنترل کننده صدا
  • بهره وری از نور خورشید
  • تنوع در رنگ
  • کاهش هزینه
نما اسپایدری
نما شیشه ای

انواع نمای شیشه ای

  1. نمای فریم لس: از پروفیل های استیل 304 برای نما استفاده می شود، که این فریم ها دارای لاستیک های مخفی هوابندی شده اند که شیشه به آسانی روی آنها نصب می شود.
  2. نمای اسپایدری: در نمای اسپایدری از شیشه لمینت ( از دو لایه شیشه سکوریت و یک لایه طلق که در مجموع 1.52 میلی متر است در بین دو شیشه سکوریت قرار می گیرد.) و از چند شاخه های فلزی برای نگهداشت شیشه استفاده می شود.
  3. نمای کرتین وال: در نماهای کرتین وال جزو نماهای مدرن امروزی است. دارای طرحی خاص از پروفیل های آلومینیومی که به عنوان سازه ای است همراه با لاستیک های آب بندی و هوابندی استفاده می شود.

 

قیمت نمای اسپایدری

در نمای اسپایدری نمی توان قیمت ثابتی مشخص کرد. با توجه به انواع مدل ها در نمای اسپایدری می توان قیمت های متفاوت را داشت. قیمت نمای اسپایدری جزء ساختارهایی است که هزینه نهایی آن تابع فاکتورهای گوناگونی است. به همین جهت نمی‌توان تعریف قطعی از قیمت شیشه اسپایدر داشت و باید حتماً بر اساس شکل و ساختار نمای ساختمان ابتدا طراحی‌ شده و سپس با آنالیز طرح به‌دست‌آمده و با در نظرگیری شرایط مالی پروژه قیمت نهایی به دست آید.

  • نمای اسپایدر بر اساس میزان مصرف است. 
  • بر شکل و ساختار پروفیل‌ها قیمت تاثیرگذار است. 
  • و همین طور می توان بر اساس فریم لس، یوچنل و نوع شیشه بکار رفته در نما دانست.
اتصالات اسپایدر
نمای اسپایدر

انواع یراق اسپایدری

  1. لوله استیل 
  2. کانکتور استیل
  3. اسپایدری تک شاخ
  4. اسپایدری دو شاخ
  5. اسپایدری چهار شاخ
  6. رتیل

 

قطعات و اتصالات اسپایدر

  1. دسته های اسپایدر: قطعه اصلی اسپایدر در واقع نگهدارنده شیشه در نمای اسپایدر است که با توجه به محل و نحوه قرار گرفتن شیشه، از نوع تک شاخ، دو شاخ، سه شاخ و یا چهار شاخ آن استفاده می شود. جنس دسته های اسپایدر با توجه به آب و هوای منطقه ای که قرار است نمای شیشه ای در آن ساخته شود انتخاب می شود.
  2. اتصال دهنده: به نوعی با نام آداپتور نیز شناخته می شوند، وظیفه اتصال اسپایدر به سازه را دارند. همچنین اتصال دهنده ها نیروی وارد شده بر مفصل ها را نیز به سازه اصلی نما انتقال می دهند.
  3. شیشه: همان طور که می دانید شیشه ها در واقع پوشش نمای اسپایدر می باشند. برای ساخت نمای اسپایدر باید از انواع شیشه ای استفاده شود که مقاومت بالایی در برابر فشار و دما داشته باشد. به همین دلیل معمولا از شیشه های لمینت برای اجرای نمای اسپایدر استفاده می شود.
  4. اسکلت اصلی: قطعه ای که تحمل همه فشارهای وارد شده به نمای اسپایدر را بر عهده دارد. ضخامت استراکچرها با توجه به ابعاد سازه و وزن شیشه ها طوری تعیین می گردد که از وارد شدن نیروی اضافی بر شیشه ها جلوگیری شود.
  5. بست شیشه اسپایدر: در صورتی که برای اجرای نمای شیشه اسپایدر، از شیشه هایی با ضخامت زیاد استفاده شود، می توان از بست های تثبیت کننده برای نگهداری شیشه ها استفاده کرد. بست یا روتیل ها معمولا در سه نوع مفصلی، تک جداره و دوجداره استفاده می شوند.

 

آیا این نوشته را دوست داشتید؟