تعویض شیشه شکسته | خودکشی شیشه سکوریت

دسته بندی ها: مقالات
تعویض شیشه شکسته
تعویض شیشه شکسته

 

 

در این صفحه از تعویض شیشه سکوریت شکسته با موارد زیر آشنا شوید: 

 

در ساختار شیشه سکوریت؛ مقاومت در برابر ضربه تا حد زیادی بالاست که هنگام شکسته شدن در شدیدترین ضربه ها نیز مانند شیشه های معمولی عمل نکند و آسیبی به اطرافیان نرساند. از این رو شیشه سکوریت در پارتیشن شیشه ای، حمام شیشه ای، درب های شیشه ای اتوماتیک، دیوایدر، شلف شیشه ای و... کاربرد متداول دارد. 

 

شکست شیشه

شکستن شیشه متناسب با نوع شیشه متفاوت است. شیشه معمولی حساسیت زیادی در برابر ضربه و شکست دارد هنگام برخور‌د یک شی، موجب ترک و یا شکست می‌شود. همچنین در برابر تغییرات شدید دمایی امکان شکستن سریع آن وجود دارد. به همین دلیل نیز دارای طول عمر کمتری نسبت به سایر شیشه‌ها است. شیشه معمولی هنگام شکستن به‌صورت تکه‌های بزرگ و بسیار تیزی در می‌آید. به‌طوری ‌که اگر شخصی هنگام شکستن شیشه در اطراف آن باشد با اصابت تکه‌ای از شیشه به شخص می تواند موجب جراحت جانی شدیدی شود.

شیشه سکوریت نسبت به شیشه معمولی دارای مزایای بسیار زیادی است. شیشه سکوریت از مقاومت بسیار بالایی در برابر ضربه و فشار برخوردار است. برای ساخت شیشه سکوریت، شیشه در دمای بسیار بالایی شکل می‌گیرد و شوک هوای سرد به آن وارد شده تا در برابر تغییرات دمایی، انقباض و انبساط ناشی از تغییر ناگهانی دما مقاومت بالایی داشته باشد. اما با توجه به این مسئله، شیشه سکوریت یک جسم شفاف و حساس است که در صورت برخورد شدید به گوشه شیشه سکوریت باعث ترک می‌شود و یا به‌ صورت تکه‌ های بسیار ریز و پودری فرو بریزد. به‌ طوری‌ که در صورت شکستن این تکه‌های بسیار ریز نیز به‌صورت صیقلی شده و هیچ خطر احتمالی را به وجود نمی‌ آورد.

تعویض شیشه شکسته
تعویض شیشه شکسته

علت شکست شیشه سکوریت

    • آسیب دیدن لبه های شیشه سکوریت

    لبه های شیشه سکوریت از آسیب پذیرترین بخش های آن می باشند به گونه ای که در اثر برخورد ضربه های ناگهانی و شدید، لبه های شیشه شکسته شده سپس ترک در تمام سطح شیشه ایجاد شده و در نهایت موجب شکسته شدن شیشه ها می شود. البته در مواردی مانند استفاده نکردن از بست برای درب ریلی (قرار ندادن بست در لبه های شیشه باعث برخورد این لبه ها با سرامیک و یا سایر اشیای موجود در محیط اطرافش می شود) منجر به شکست شیشه می شود.

    • تنش های درونی 

    عواملی نظیر تغییر شرایط دمایی (تکانه های حرارتی و یا شوک های گرمایی ) و هم چنین استفاده نادرست از شیشه می تواند باعث آسیب آن شود. البته ناگفته نماند منظور از تغییرات شرایط دمایی، هر نوع تغییری دمایی نیست، بلکه تغییرات ناگهانی و بسیار شدید می باشد. اگر بخواهیم نمونه دیگری را در این مورد مثال بزنیم می توانیم به درب های کشویی اشاره کنیم که اگر به درستی باز و بسته نشود و یا به اشتباه به آن فشار زیادی وارد شود این فشار می تواند منجر به شکستن شیشه شود. در اینجا هم منظور فشارهای شدید است وگرنه شیشه سکوریت در مقابل فشارهای معمولی بسیار مقاوم می باشد.

      تعویض شیشه شکسته

      هر کجا که شیشه باشد احتمال شکستن شیشه نیز وجود دارد. شیشه ماده‌ای بسیار حساس و شکننده می‌باشد که می‌تواند با یک ضربه به چندین تکه کوچک و بزرگ تبدیل شود. در واقع این ذهنیت وجود دارد که شیشه سکوریت از نوع نشکن می باشد اما این درست نیست. ممکن است به همان دلایلی که شیشه خام می شکند این اتفاق برای شیشه سکوریت هم بیفتد. فقط تفاوت شیشه سکوریت با شیشه ی خام در این است که  شیشه سکوریت تا قبل از شکستن فشار بیشتری را نسبت به شیشه ی خام تحمل می کند. گاهی ممکن است بدون هیچ ضربه ی وارد شده به شیشه سکوریت شیشه کاملا پودر شده و یا به اصطلاح عموم خودکشی شیشه رخ دهد.

      تعویض شیشه شکسته
      تعویض شیشه شکسته

      هنگامی ‌که شیشه شما بشکند و قصد تعویض شیشه شکسته را داشته باشید، می‌ توانید با بررسی این موضوع که شیشه شما از چه نوعی می‌ باشد، راه‌ های پیش روی خود را انتخاب نمایید. اگر شیشه شکسته شده از نوع شیشه خام یا معمولی باشد، شما باید شخصاً وارد عمل شوید و اقدام به تعویض شیشه شکسته نمایید و یا با مراجعه به شیشه ‌بری‌ها، درخواست برای تعویض شیشه شکسته خود کنید.

      اما اگر شیشه شکسته شده از نوع شیشه خام نباشد، شرایط متفاوت است. زیرا در این حالت شما به ‌تنهایی قادر به تعویض شیشه شکسته شده نیستید، زیرا تعویض شیشه سکوریت، شیشه میرال، شیشه نشکن و یا شیشه لمینت شکسته، باید توسط تکنسین‌های دوره دیده و مجرب انجام شود.

       

      شکستن خود به خود شیشه |  خودکشی شیشه

      تنها فرق این شیشه ها با شیشه های خام در میزان فشاری است که بر شیشه وارد می شود و باعث شکستن آن خواهد شد و این مقدار در شیشه های خام بسیار کمتر از شیشه های سکوریت می باشد. اما گاهی اتفاق می افتد که شیشه های سکوریت بصورت خود به خود و بدون وارد شده هیچ گونه ضربه ای به آن ها خرد شده و می شکند. در اصطلاح به این رویداد، خودکشی شیشه گفته می شود اما این ظاهر ماجراست و شکستن شیشه بدون هیچ دلیلی از نظر علمی پذیرفته نیست.

      تعویض شیشه شکسته
      تعویض شیشه شکسته

      شکست شیشه پارتیشن

      انتخاب شیشه سکوریت برای اجرای پارتیشن شیشه ای اداری، مخصوصا درب پارتیشن به جهت حرکت مداوم، یکی از اولویت ها محسوب می گردد و با توجه به آن که متراژ شیشه استفاده شده برای پارتیشن بالا می باشد؛ در صورت شکسته شدن، خسارت جبران ناپذیر و بزرگی را ایجاد می نماید. یکی از اولین دستورات لازم برای تعویض شیشه پارتیشن به عنوان یک کار تخصصی، اعزام یک کارشناس مجرب می باشد، چرا که جابه جایی شیشه های بزرگ بدون تجهیزات و تعویض آن ها نمی تواند به دست افراد بی تجربه انجام شود. همچنین نکاتی در هنگام اجرا وجود دارد که تنها افراد مربوطه می توانند با رعایت آن ها، کیفیت کار را بالا ببرند. به عنوان مثال در هنگام نصب و جایگذاری شیشه در فریم موجود، دقت در آسیب نرساندن به لبه شیشه بسیار مورد اهمیت بوده و در صورت به وجود امدن کوچک ترین اشتباه، باید احتمال خودکشی شیشه را در نظر گرفت.

      از طرفی نوع طراحی پارتیشن مورد اهمیت می باشد. به این صورت که اگر پارتیشن فریم لس و یا به عبارتی بدون فریم باشد، تعویض شیشه به سبب وجود تنها فریم آلومینیومی با ضخامت بسیار پایین و در مواردی تنها وجود یراق آلات مخصوص، با سختی حدودا دو برابری امکان پذیر می باشد. تعمیر و تعویض شیشه پارتیشن در کنار تضمین کیفیت نوع شیشه، در صورت نیاز توسط متخصصین رامادُر انجام می گیرد.

       

      قیمت تعویض شیشه شکسته

      عوامل موثر بر قیمت تعویض شیشه شکسته می توان به ابعاد شیشه خواسته شده مدل نوع و کیفیت شیشه اشاره کرد. در صورتی که انتخاب شما استفاده از شیشه‌های معمولی باشد، با رعایت اصول می توانید به تنهایی نصب نمائید. اما اگر به نصب شیشه سکوریت اقدام می‌کنید؛ حتماً باید از فردی مجرب کمک بخواهید و اجرت نصب شیشه بر هزینه‌های نهایی افزوده می‌شود. استفاده یا عدم استفاده از فریم و یراق آلات، در کنار انتخاب نوع و کیفیت آن‌ها تاثیری بر هزینه‌های تعویض خواهد داشت.

      شما می توانید در ارتباط با کارشناسان رامادُر هزینه تعویض شیشه شکسته را براساس متراژی که دارید، استعلام بگیرید و در صورت نیاز به بازدید از حضور تکنسین حرفه ای رامادُر در محل بهره مند شوید. کارشناسان رامادُر پس از اندازه گیری دقیق فریم، هزینه تمام شده ی حمل و نقل، تولید شیشه و ... را به شما اعلام می کنند.


       

      آیا این نوشته را دوست داشتید؟