انواع شیشه در دکوراسیون و کاربردهای اساسی آن
در این صفحه از کاربرد اساسی شیشه در دکوراسیون
ورود متریال شیشه به صنعت ساختمان تحولات و تغییرات قابل توجهی در نمای ظاهری شهر به وجود آورده است. در ادامه به انواع شیشه در دکوراسیون و کاربردهای اساسی آن می پردازیم.
شیشه در معماری ساختمان
متریال شیشه به سبب عایق بودن، مقاومت بالا در برابر ضربه و ماهیت شفافی که دارد در دکوراسیون های داخلی و بیرونی، بسیار پرکاربرد بوده و می تواند نور را در بخش های مختلف ساختمان به جریان بیاندازد. علاوه بر به کارگیری شیشه در بخش های مختلف ساختمان، اقلامی مانند میز، صندلی و ... را نیز می توان با استفاده از این متریال طراحی و تولید کرد.
انواع شیشه های قابل استفاده در دکوراسیون
در حال حاضر انواع شیشه در بخش های مختلف ساختمان قابلیت کاربری دارد و هر کدام از آن ها به نسبتی که استفاده می شوند روزانه در خط تولید قرار می گیرند. در ذیل پرکاربردترین انواع شیشه در دکوراسیون را بررسی می کنیم:
شیشه سکوریت
یکی از شیشه هایی که به کررات نامش شنیده می شود و مورد استفاده قرار می گیرد شیشه سکوریت می باشد. شیشه سکوریت را به عنوان شیشه ای مقاوم در بخش هایی از ساختمان به کار می برند که در معرض شکسته شدن و آسیب می باشد.
شیشه لمینت
شیشه لمینت به علت ضخامت بیشتری که نسبت به بقیه شیشه ها دارد می تواند در فضاهایی که آب وجود دارد، مورد استفاده قرار بگیرد. به عنوان مثال استفاده از این نوع شیشه ها در آکواریوم معمول می باشد.
شیشه رفلکس
شیشه رفلکس بیشتر در نمای ساختمان هایی که در معرض شدید نور خورشید می باشد، به کار می رود تا با قابلیت انعکاس نوری که دارد، تا حدی از گرم شدن ساختمان جلوگیری نماید.
شیشه دکوراتیو
شیشه دکوراتیو یکی از شیشه های مورد استفاده ی داخلی می باشد که قابلیت چاپ طرح، رنگ و ... را دارند.
شیشه لاکوبل
امروزه شیشه لاکوبل یکی از محبوب ترین شیشه مورد استفاده در دکوراسیون داخلی محسوب می شود. چراکه ظاهر این شیشه منحصر به فرد بوده و می تواند کاربری های بسیاری را از جمله پوشش دهی، دکوراتیو، پر کردن فضای بین کابینتی و ... داشته باشد.
شیشه خم
شیشه هایی که با اعمال فرآیندی می توانند شکل بگیرند و ظاهری منعطف و کرو را با توجه به طرح مورد نظر ایجاد کنند.
انواع شیشه نامبرده شده و دیگر شیشه ها را می توانید در سایت رامادُر، قسمت محصولات بررسی و تهیه بفرمایید. همچنین کارشناسان رامادُر در صفر تا صد درکنار شما خواهند بود.
کاربرد شیشه در دکوراسیون ساختمان
شیشه در وجوه و آیتم های مختلفی از ساختمان قابل استفاده می باشد که در ادامه به برخی از آن ها می پردازیم:
کفسازی شیشه ای: استفاده از متریال شیشه در کف به علت وزن سبک و ظاهری که ایجاد می کند، می باشد. برای استفاده از شیشه در کفسازی باید فرآیندهایی را جهت ایمن کردن انجام داد که یکی از آن ها می تواند لمینت کردن شیشه باشد.
سقف شیشه ای:با استفاده از سقف شیشه ای می توان رابطه ای بصری بین فضای داخلی و بیرونی ایجاد نمود و فضایی منحصر به فرد و دلبازتری به وجود آورد.
دیوار شیشه ای: دیوارهای شیشه ای می توانند به عنوان جداره اصلی در متراژهای کم و پارتیشن شیشه ای برای جداسازی فضا مورد استفاده قرار بگیرند و فضا را بزرگ تر نشان دهند.
حمام شیشه ای: حمام شیشه ای در سرویس بهداشتی های مشترک، یکی از بهترین گزینه ها محسوب می شود که علاوه بر جداسازی فضا، ظاهری زیبا و مدرن به وجود بیاورد و فضا کوچکتر نشان داده نشود.
درب شیشه ای: درب های شیشه ای یکی از مواردی هستند که می توانند انعطاف پذیری در طراحی و اجرا را برای طراحان به وجود بیاورند و در دکوراسیون داخلی و حتی خارجی اثر مثبتی بگذارند.
پله شیشه ای: پله هایی از جنس شیشه برای صرفه جویی در فضا بسیار پرکاربرد بوده و مقیاس و نمای زیبایی را ایجاد می کند.
جانپناه شیشه ای: نرده تراس، جانپناه راهرو طبقه های داخل خانه، جانپناه پله ها و ... را می توان با استفاده از شیشه زیباتر و مقاوم تر نمود.
دکور شیشه ای: شیشه ها در انواع طیف رنگی قابل تولید بوده و قابلیت چاپ طرح را بر روی خودشان دارند. به همین جهت متریال مناسبی جهت دکوراتیو نمودن فضا محسوب می گردند.
نمای شیشه ای ساختمان: جهت صرفه جویی انرژی، بازی با نور به عنوان مثال به جریان انداختن نور طبیعی در داخل خانه و یا بلعکس انعکاس آن، ایجاد ظاهری مدرن و منحصر به فرد و ... دلایلی به جهت استفاده از شیشه در نمای ساختمان می باشد.
استخر شیشه ای: در برخی از طراحی هایی که استخر از نمای بیرون دید بسیاری دارد و جهت انطباق با متریال های مجاور، برای دور آن یا تنها یکی از وجه های آن از شیشه استفاده می شود.
تخته وایت برد شیشه ای: جهت اشغال نکردن فضا و عدم تغییر در سبک طراحی فضای مدرن اداری از تخته وایت برد شیشه ای استفاده می شود.
نکات استفاده از شیشه در صنعت ساختمان
نکاتی وجود دارند که باید قبل از تولید شیشه و هنگام اجرا مورد توجه قرار بگیرند. در وهله ی اول شیشه با توجه به نوع کاربری و محیطی که می خواهد به کار گرفته شود، انتخاب می شود که این امر توسط کارشناسان رامادر با مشاوره ای رایگان تامین می گردد. همچنین بعد از انتخاب بهترین نوع شیشه متناسب با کاربرد آن، باید اجرایی بی نقص صورت بگیرد تا قابلیت آن زیر سوال قرار نگیرد. به عنوان مثال در صورت نیاز تمامی متریال ها مانند چسب، عایق و ... و یراق ها برای نصب شیشه برآورد می شود و به درستی مورد استفاده قرار می گیرد. به صورت کلی نیز باید در برش دادن شیشه، اندازه گیری قبل از برش شیشه و خیلی از مسایل دیگر برای رسیدن به فضایی مناسب دقت نمود.
چه نکاتی را باید در هنگام جا به جایی شیشه های بزرگ رعایت کرد؟
با توجه به ریسک بالای جابه جایی شیشه بهتر است جابه جایی توسط افراد متخصص این کار صورت بگیرد. متخصصان رامادر در این زمینه برای حمل و نقل شیشه، ابتدا با توجه به ابعاد شیشه، مسیر و طبقات برنامه ریزی انجام می دهند و الزاماتی را برای سالم رساندن محصول به کارفرما اعمال می کنند.
برای ساخت میز های آتشدان و شومینه ها چه نوع شیشه ای مورد استفاده قرار می گیرد؟
شیشه پیرکس معروف به شیشه ضد حریق یکی از مناسب ترین گزینه ها جهت به کارگیری در همجوار آتش محسوب می شود.
طریقه نصب شیشه به چه صورتی می باشد؟
روش های نصب زیادی برای شیشه ها وجود دارد که با توجه به ابعاد شیشه، جنس شیشه و نوع کاربری آن، انتخاب می شوند. این روش ها شامل : استفاده از پایه های ثابت، یراق آلات آلومینیومی تو کار و روی کار، چسب و ... می باشد.
چرا برای سفارش شیشه ساختمانی باید از شرکت رامادر کمک بگیریم؟
شرکت رامادر با رزومه ی عالی در زمینه تولید، طراحی و اجرای پروژه های شیشه ای به صورت تخصصی فعالیت می کند و از صفر تا صد پروژه ها را در بر می گیرد.