انواع پارتیشن اداری مناسب برای فضای کاری

دسته بندی ها: مقالات

پارتیشن اداری

در این صفحه از انواع پارتیشن اداری با موارد زیر آشنا شوید:

 

پارتیشن اداری چیست؟

به جداکردن فضای اداری توسط سیستم های مختلف پارتیشن اداری می گویند. پارتیشن اداری در محیط کاری و شرکت ها موجب ایجاد فضای جدید و استفاده بهینه از تمام بخش آن در کوتاهترین زمان ممکن توسط با کیفیت ترین و مدرن ترین ابزارها انجام می شود. پارتیشن اداری در دو نوع پارتیشن ثابت و متحرک توسط شیشه های نشکن و مقاوم ( شیشه سکوریت و شیشه لمینت)، ام دی اف، آلومینیوم، پروفیل و ترکیبی از آنها تولید می شود.
پارتیشن شیشه ای از مدرنترین و جدیدترین پارتیشن هایی هستند که هم در فضای اداری و هم در محیط منزل برای ایجاد حریم خصوصی، جداسازی اتاقها، ایجاد حمام شیشه ای، کابین دوش شیشه ای و اتاق مستر از آنها استفاده می شود.

 

انواع پارتیشن اداری 

امروزه استفاده از پارتیشن برای جداسازی محیط و ایجاد حریم خصوصی جایگاه ویژه ای در طراحی داخلی ساختمان پیدا کرده است. به گونه ای که از انواع پارتیشن علاوه بر جداسازی فضای آپارتمان و منزل، در فضای اداری و شرکت ها برای ایجاد اتاق کارمندان و بخش های دیگر از استفاده می شود. پارتیشن اداری انواع مختلفی دارد که در ادامه بیان شده است.

پارتیشن دوجداره اداری: پارتیشن دوجداره یکی از انواع پارتیشن های اداری است که از متریال متنوعی همچون ام دی اف، شیشه، آلومینیوم... ویا ترکیبی از آنها ساخته می شود. پارتیشن دوجداره اداری به دو صورت متحرک و ثابت بنا به درخواست مشتری متناسب با  فضای کاری تولید می شود. پارتیشن دوجداره به دلیل دو لایه بودن و استفاده از دولایه شیشه، در برابر صدا به عنوان عایق عمل کرده و مانع از عبور صدا از محیط بیرون به داخل می شود. معمولا برای ساخت پارتیشن دوجداره از دولایه شیشه سکوریت، شیشه لمینت یا یک لایه شیشه سکوریت و شیشه معمولی استفاده می شود. استفاده از پارتیشن دوجداره مانند پنجره های دوجداره مانع از عبور گرما در فصل زمستان می شود. قیمت پارتیشن اداری دوجداره به دلیل استفاده از متریال بیشتر، نسبت به پارتیشن تک جداره اداری بیشتر است. یک از مزایای پارتیشن دو جداره، قابلیت نصب انواع پرده های کرکره ای است. در حالی که پرده های کرکره روی پارتیشن اداری تک جداره قابل نصب نیستند. 

پارتیشن ثابت: یکی از انواع پارتیشن است که به کف محیط توسط ابزار مختلف نصب می شود و امکان حرکت و جابه جایی ندارد. در صورتی که ارتفاع پارتیشن ثابت بلند باشد، همانند کف به سقف محیط متصل می شود. معمولا برای ساخت پارتیشن ثابت از شیشه های مقاوم مانند: شیشه سکوریت و شیشه لمینت استفاده می شود.

پارتیشن شیشه ای

پارتیشن متحرک: نوع دیگری از پارتیشن ها هستند که ثابت نیستند و امکان جابه جایی و انتقال آن به فضاهای دیگر وجود دارد. به این پارتیشن ها که قابل جابه جایی هستند پارتیشن شناور می گویند. برای ساخت پارتیشن اداری متحرک از انواع متریال با کیفیت مانند: ام دی اف با پروفیل آلومینیوم، شیشه سکوریت با پروفیل آلومینیوم و... استفاده می شود.

پارتیشن تک جداره اداری: نمونه ای از پارتیشن اداری است که از یک لایه متریال تهیه می شود. پارتیشن تک جداره نسبت به پارتیشن¬های دوجداره سبک¬تر است. قیمت پارتیشن تک جداره نسبت به انواع دیگر پارتیشن ها پایین تر است. پارتیشن تک جداره با استفاده از چوب، ام دی اف، شیشه و یا به صورت پارتیشن فریملس با توجه به سلیقه مشتری ساخته می شود. در صورتی که برای ساخت پارتیشن تک جداره از شیشه سکوریت یا شیشه لمینت به صورت فریملس استفاده شود، امکان دسترسی به کل فضای کاری برای افراد فراهم می شود. همچنین کسانی که قصد ایجاد یک فضای خصوصی یا نادید را دارند می توانند از شیشه سندبلاست یا شیشه های طرح دار برای نادید کردن محیط استفاده کنند. 

پارتیشن شیشه ای فریم لس اداری: یکی از پارتیشن های مناسب برای فضای کاری، پارتیشن فریم لس است. پارتیشن شیشه ای فریم لس به دلیل عدم استفاده از فریم، سطحی یکدست و بسیار جذابی را برای محیط کاری به ارمغان می آورد. برای ساخت پارتیشن اداری فریم لس از شیشه سکوریت استفاده می شود که باعث افزایش استحکام و مقاومت آن می شود. پارتیشن فریملس به  صورت متحرک و ثابت، دوجداره و تک جداره یا ساده و سندبلاست قابل اجرا است. پارتیشن فریم لس به دلیل استفاده محدود از فریم یا پروفیل، فضای بسیار کمی را اشغال می کند و نسبت به پارتیشن فریم دار وزن و قیمت پایین تری دارد. از پارتیشن فریملس برای ایجاد فضای جدید و جداسازی اتاق کارمندان استفاده می شود.

پارتیشن اداری ام دی اف: پارتیشن ام دی اف یکی از انواع پارتیشن اداری است که از ام دی اف که یک فراورده چوبی است ساخته می شود. این پارتیشن نسبت به پارتیشن شیشه ای از حساسیت کمتری برخوردار است. از پارتیشن ام دی اف برای جداسازی فضای کاری و محیط منزل استفاده می شود. این پارتیشن ها نسبت به پارتیشن های دیگر فضای بیشتری را اشغال می کنند. همچین استفاده از پارتیشن ام دی اف مانع از ورود نور به داخل محیط می شود و فضای بسته وغیر قابل دیدی را ایجاد می کند. هزینه ساخت پارتیشن ام دی اف نسبت به پارتیشن های شیشه ای کمتر است. 

پارتیشن شیشه ای

پارتیشن فریم دار اداری: یکی از انواع پارتیشن های اداری، نوع فریم دار است که از فریم ها متفاوتی ساخته می شود. پارتیشن فریم دار نسبت به پارتیشن فریم لس از مقاومت بالاتری برخوردار است. همچنین به دلیل استفاده از انواع فریم در این پارتیشن، ساخت آن هزینه بالاتری را در بر خواهد داشت. برای ساخت پارتیشن فریم دار از شیشه سکوریت یا لمینت به همراه انواع فریم آلومینیوم، استیل، ام دی اف و... استفاده می شود. پارتیشن فریم دار اداری در دو نوع ثابت و متحرک به صورت دوجداره و تک جداره قابل سفارش است.


پارتیشن فریم دار استیل: پارتیشن فریم دار استیل از ترکیب شیشه سکوریت و استیل ساخته می شود. استیل  از بهترین و پرطرف دار ترین نوع فریم است که در برابر رطوبت  و انواع شرایط آب و هوایی مقاوم است. برخلاف فریم آهنی، استیل زنگ نمی زند و در طولانی مدت تغییر رنگ نمی دهد. پارتیشن فریم دار طرح استیل مناسب برای فضای اداری و جدا کردن محیط های مختلف از یکدیگر است. با توجه به اینکه برای ساخت این پارتیشن از استیل و شیشه سکوریت استفاده می شود، مقاومت پارتیشن فریم دار استیل بسیار بالاست و برای انواع شرکت ها و ادارات قابل استفاده است.


پارتیشن فریم دار آهنی: یکی دیگر از انواع فریمها برای ساخت پارتیشن اداری، فریم آهن است که از مقاومت بسیار بالایی برخوردار است. استفاده از آهن به عنوان نگهدارنده در هنگام ساخت پارتیشن اداری، موجب مقاومت آن در برابر زلزله و ضربات محکم می شود. کسانی که قصد ساخت دیوار شیشه ای محکم دارند می توانند از این نوع پارتیشن برای جداسازی فضای کاری استفاده کنند.

پارتیشن شیشه ای

انواع درب پارتیشن اداری

یکی از نکاتی که در هنگام ساخت پارتیشن اداری باید به آن توجه شود، نوع درب و نحوه باز و بسته شدن درب است. امروزه با پیشرفت صنعت معماری و توجه افراد به زیبایی و مدرن بودن طراحی داخلی، بسیاری از افراد علاوه بر جنس درب به نمای درب و جذابیت آن توجه می کنند. برای ساخت پارتیشن شیشه ای از درب های متنوعی از جنس شیشه، ام دی اف، چوب، آلومینیوم و... استفاده می شود. مدرن ترین و ظریف ترین درب از جنس شیشه هستند. درب های شیشه ای از جنس شیشه سکوریت یا شیشه لمینت ساخته می شوند و در برابر ضربه بسیار مقاوم هستند. درب شیشه ای در دو نوع ریلی و لولایی برای پارتیشن اداری متناسب با فضا و نظر مشتری ساخته می شود. درب ریلی مطابق با ریل نصب شده در کف یا سقف به صورت کشویی باز و بسته می شود. درب های لولایی به صورت 90 درجه باز و بسته می شوند و فضای بیشتری را در هنگام باز و بسته کردن اشغال می کنند.

انواع شیشه برای ساخت پارتیشن اداری

  • شیشه سندبلاست: به عملی که موجب طرح دار و مات شدن شیشه می شود، سندبلاست می گویند. این عمل بر روی هر نوع شیشه ای قابل اجرا است. همچنین با روش سندبلاست امکان طراحی لوگو یا نمادی خاص روی شیشه وجود دارد. از شیشه سندبلاست برا ینادید کردن پارتیشن¬ها و ایجاد یک فضای خصوصی استفاده می شود.

  • شیشه سکوریت: به شیشه های بسیار مقاومی گفته می شود که درصد شکست پایینی دارند و در صورت شکسن به صورت تکه های صیغل داده فرو می ریزند و باعث خراش و آسیب دیدگی کسی نمی شوند. از شیشه سکوریت برای ساخت انواع پارتیشن فریملس و فریم دار، پارتیشن ایتالیایی، پارتیشن استیل، تراس شیشه ای و... در طراحی داخلی و خارجی ساختمان استفاده می شود.

 

  • شیشه لمینت: این شیشه ها معرف به شیشه ایمنی یا نشکن هستند و درصد شکست بسیار پایینی دارند. شیشه لمینت در صورت شکست به دلیل یک لایه طلقی بین دوشیشه وجود دارد، استحکام خود را حفظ کرده و فرو نمی ریزد. از شیشه لمینت در صنعت خودروسازی، معماری، ساخت پارتیشن اداری، پارتیشن دوجداره، کابین دوش شیشه ای و نمای اسپایدر استفاده می شود.


مزایای استفاده از پارتیشن برای محیط اداری 

  • نصب و اجرای پارتیشن اداری در مدت زمان کوتاهی توسط افراد با تجربه انجام می‌شود و نیازی به زمان طولانی برای ساخت و اجرای انواع پارتیشن‌ها نیست.
  • پارتیشن‌‌های اداری با توجه به ثابت‌ یا متحرک بودن‌شان قابلیت جابه‌جایی دارند.
  • استفاده از پارتیشن در محیط اداری موجب می‌شود تا از تمام فضا به صورت بهینه و صحیح استفاده شود.
  • قیمت پارتیشن شیشه‌ای نسبت به سایر مصالح ساختمانی کمتر است.
  • استفاده از انواع پارتیشن در محیط اداری موجب کاهش وزن ساختمان می‌شود و به سلامت ساختمان آسیبی وارد نخواهد کرد.
  • در صورتی که برای ساخت پارتیشن اداری از شیشه سکوریت یا شیشه لمینت استفاده شود، این شیشه‌ها به عنوان عایق صدا عمل کرده و مانع از انعکاس صدا و شلوغی فضا می‌شوند‌.

پارتیشن شیشه ای

قیمت پارتیشن اداری

از جمله عواملی که در قیمت پارتیشن‌های اداری تاثیرگذار هستند عبارتند از:

  • نوع متریال پارتیشن اداری 
  • نوع شیشه (شیشه سکوریت یا شیشه لمینت) 
  • ابعاد پارتیشن‌
  • کیفیت ابزار یراق 
  • هزینه نصاب پارتیشن 
  • تکجداره یا دو جداره بودن پارتیشن 
  • ثابت یا متحرک بودن پارتیشن اداری 

 

آیا این نوشته را دوست داشتید؟