درب شیشه ای پروانه ای|شیشه اتوماتیک اسلایدینگ

دسته بندی ها: مقالات
درب شیشه ای پروانه ای
درب شیشه ای پروانه ای

 

 


بسیاری از سازمان ها مانند سازمان های تجاری از طریق درب هایی با ظاهر شیک و پیکربندی های قابل انطباق، ورودی دلپذیر و کاربردی را برای هر کسب و کار ایجاد می کنند که در دعوت کنندگی مخاطبین مورد نظر تاثیر بسزایی می گذارد. در این میان درب شیشه ای پروانه ای اتوماتیک را به عنوان یکی از این ورودی های مدرن بررسی می کنیم.

درب پروانه ای اتوماتیک چیست؟

یکی از انواع درب های شیشه ای اتوماتیک، درب پروانه ای اتوماتیک می باشد که با داشتن سنسورهای مناسب، حرکتی به صورت هفت و هشت پروانه ای دارد و مکانیزم آن بدون دخالت دست برای ورود و خروج، پرکاربرد بوده و در مدرنیزه کردن فضا نقش مهمی ایفا می کند. درب شیشه ای پروانه ای اتوماتیک می تواند حداقل فضا برای عبور افراد را فراهم کند و از ترافیک و شلوغی محیط جلوگیری نماید. سرعت باز و بسته شدن این گونه درب ها نیز قابل کنترل و مدیریت بوده و در هنگام گیر کردن اشیا به سبب سنسورهایی که دارد به سرعت باز می شود و دغدغه ی بسیاری از افراد را رفع می کند.

انواع شیشه هایی که برای درب مورد نظر استفاده می شود از مقاومت بالایی برخوردار هستند و بیشتر از جنس شیشه سکوریت و شیشه لمینت می باشند که می توانند رنگی، طرح دار، مات، شفاف و... انتخاب شوند.

درب شیشه ای پروانه ای
درب شیشه ای پروانه ای

ویژگی درب اتوماتیک شیشه ای پروانه ای

درب های شیشه ای اتوماتیک با فریمی جذاب در طرح هایی متنوع برای تکیمل هر ورودی طراحی شده اند و با نمای شفافی که به سبب وجود شیشه ایجاد می کنند، خوانایی و دید بدون مانع به داخل و بیرون ساختمان را به وجود می آورند و با اجازه ورود نور طبیعی به فضای داخلی انتخاب آن را ایده آل تر می کنند.

همچنین اپراتورهای درب شیشه ای اتوماتیک به راحتی قابل دسترس بوده و ایمنی لازم را برای فضا ایجاد می کند. قابل ذکر است که نصب درب پروانه ای شیشه ای اتوماتیک به زمان بسیار کوتاهی نیاز دارد و هزینه ای که مشمول آن است بیشتر صرف فریم های آلومینیومی می گردد که جذابیت و عملکرد منحصر به فرد آن، هزینه صرف شده را توجیه نماید. یکی دیگر از دلایل محبوبیت درب های اسلایدینگ نیز عدم اشغال زیاد فضا به سبب نوع حرکتی که هنگام باز شدن دارند، می باشد.

علاوه بر موارد ذکر شده قابلیت مدیریت کردن فضای ورودی و خروجی و ویژگی های دیگری مانند عایق بودن این درب ها در برابر ضربه و حرارت، عدم ایجاد آلودگی صوتی هنگام باز و بسته شدن، سهولت تردد، انطباق پذیری با متریال سازه ها و سبک طراحی، تعمیر و نگهداری آسان و ... را شامل می شود.

درب شیشه ای پروانه ای
درب شیشه ای پروانه ای

کاربرد درب اتوماتیک پروانه ای

درب های اتوماتیک پروانه ای می توانند در فضاهای مختلف و پر رفت و آمد با هر کاربری مانند رستوران، نمایشگاه، مراکز تجاری، آتریوم یا آلاچیق های چهارفصل موجود در روف گاردن یا محوطه ها، هتل ها به سبب عبور و مرور زیاد افراد با چمدان، فرودگاه، ادارات، ورودی ساختمان های مسکونی و ... مورد استفاده قرار بگیرند. در فضاهایی که استفاده از این نوع درب ها می تواند در الویت قرار بگیرد فضاهایی می باشد که بیشتر در رفت و آمد سالمندان و معلولین است تا بتوان کمی سهولت ورود و خروج آن ها را آسان نمود. همچنین استفاده از این درب ها در بیمارستان ها، بهداشت محیط را تا حدودی تامین می کند و وقت را برای دسترسی افراد بیمار هدر نمی دهد.

مراحل نصب شیشه اتوماتیک پروانه ای

در وهله ی اول پیدا کردن شرکتی متخصص و با سابقه در این زمینه و گرفتن مشاوره و راهنمای مناسب از آن ها در الویت بوده است. شرکت رامادر با ارائه مشاوره رایگان در رابطه با نوع شیشه، تولید آن و ... ارتباط خود را با کارفرما شروع می کند و پس از بازدید از محل پروژه و توجه به نیاز کارفرما با استفاده از طراحی های سه بعدی پیشنهادات خود را که متناسب با فضای مورد نظر می باشد بیان می کند و بعد از اصلاح و توافق کارفرما تمامی تجهیزات لازم مانند یراق آلات آلومینیومی برای نصب و اجرای ورودی را بی واسطه تولید می کند و مجریان متخصص با استفاده از آن ها مرحله ی نصب را انجام می دهند.

نصب و اجرای این مدل درب های اتوماتیک شیشه ای به صورت قرینه و یک در میان بر روی یکدیگر می باشد. به این صورت که بخشی از آن ها ثابت بوده و بخش دیگر آن قابل حرکت می باشد. همچنین درب های اسلایدینگ می توانند به طریقه های متفاوتی نصب شوند و حرکت کنند. به عنوان مثال می توان ورودی و فریم شیشه سکوریت مورد نیاز آن را به گونه ای طراحی و اجرا نمود که در هنگام باز شدن تمام درب به یک طرف حرکت کند و جمع شود و یا از دو طرف باز شوند.

درب شیشه ای پروانه ای
درب شیشه ای پروانه ای

 

آیا این نوشته را دوست داشتید؟