شیشه | انواع شیشه ساختمان

دسته بندی ها: مقالات
انواع شیشه ساختمان
انواع شیشه ساختمان

 

 

 

متریال شیشه به سبب ماهیت انعطاف پذیر، شفاف و سختی که دارد، جایگاه ویژه ای در ساختمان پیدا کرده است. شیشه مورد استفاده در بخش های مختلف ساختمان، علاوه بر جنبه زیبایی و نوری، کاربرد سازه ای را نیز فراهم می کند. در ادامه به شیشه و انواع آن در ساختمان می پردازیم.

شیشه چیست؟

صنایع شیشه با توجه به نوع کاربری شیشه فرایندهای متفاوتی برای تولید شیشه دارند اما به صورت کلی در ابتدا شیشه را ذوب و در مراحل بعدی به صورت معمول با پایین آوردن ناگهانی دما، به یک جامد شفاف تبدیل می کنند. به دنبال آن ترکیب در نظر گرفته شده برای شیشه می تواند متفاوت باشد و کاربری های مختلفی به شیشه بدهد. از این رو در برخی ترکیبات شیشه امکان وجود ناخالصی می باشد که در صورت تهیه شیشه از مراکز غیر معتبر باید احتمال شکسته شدن آن را در طول زمان بدهیم.

انواع شیشه را نام ببرید؟

شیشه متریال مناسبی در بخش های مختلف ساختمان در نظر گرفته شده است از این رو انواع مختلفی از شیشه را برای هر نیازی تولید کرده اند و همواره برای بهبود آن تلاش می کنند. در ادامه انواع شیشه ساختمانی را بررسی می کنیم:

1. شیشه فلوت: طی فرایندی، مقاومت شیشه های خام را افزایش می دهند و این گونه از شیشه ها عاری از هرگونه موج و حباب هستند. قابل توجه هست که می توان شیشه فلوت را با ضخامت های بالایی تولید و استفاده نمود.
2. شیشه سکوریت: شیشه سکوریت معروف به شیشه های نشکن هستند که در هنگام شکستن در برابر شدیدترین ضربه ها نمی تواند آسیبی وارد نماید و مانند شیشه های معمولی مانند تیکه های برنده به اطراف پخش نمی شوند.

انواع شیشه ساختمانی
انواع شیشه ساختمان

3. شیشه لمینت: شیشه لمینت، در واقع شیشه سکوریتی می باشد که از چندین لایه تشکیل شده است و از ضریب ایمنی بالاتری برخوردار است. به عبارتی این شیشه هنگام ضربه و موقع شکسته شدن به چندین تیکه تقسیم می شود اما تیکه ها به طلق موجود می چسبند و عوارضی ایجاد نمی کنند.
4. شیشه رفلکس: در برخی از پروژه ها مانند نمای ساختمان، پنجره ها و ... یک طرف شیشه را از اکسید فلز پوشش می دهند و شدت بازتاب نور توسط این شیشه را افزایش می دهند. به عبارتی ظاهری آینه ای و زیبا به آن می بخشند.
5. شیشه رنگی: یکی از شیشه های رنگی شیشه لاکوبل نام دارد. شیشه لاکوبل از پخت شیشه سکوریت پس از اعمال پوشش رنگی ایجاد می شود و در واقع رنگ مورد نظر را روی شیشه می پزند. این نوع شیشه ها از یک طرف شفافیت خود را حفظ می کنند و یک سطح زیبا و خاص را برای فضای شما ایجاد می کنند. 
یکی دیگر از شیشه های رنگی، شیشه برنز می باشد. این شیشه ها تقریبا مسی رنگ هستند و از درخشندگی منحصر به فردی برخوردارند. 
6. شیشه هوشمند یا مات شو: یکی از کاربردی ترین و مدرن ترین نوع شیشه، شیشه هوشمند می باشد. این نوع شیشه می تواند از اعمال فرآیندی بر روی شیشه سکوریت تولید شود و با کمک جریان برق در موراد دلخواه مات و شفاف شود. این قابلیت به شما امکان تنظیم میزان حریم خصوصی را می دهد.
7. شیشه مشجر: با استفاده از غلطک های طرح دار و مواد مذاب شیشه می توان شیشه هایی را به طرح های حک شده تولید نمود و به عنوان شیشه های دکوراتیو، پارتیشن و... جهت ایجاد حریم خصوصی استفاده کرد. شیشه های آجدار یکی از این شیشه های طرح دار می باشد که امروزه در آیتم های گوناگونی از دکوراسیون مدرن به کار برده می شود.

شیشه های ساختمانی انواع زیادی دارند و روز به روز به تعداد آن ها افزوده می شود و خطاهای هر کدام در خط تولیدهای بعدی رفع می گردد و به عبارتی محدودیت های طراحی و اجرا را کم کم رفع می کنند.

انواع شیشه ساختمان
انواع شیشه ساختمان

خاصیت و کاربرد شیشه در ساختمان

می توان گفت شیشه در هر بخش ساختمان اعم از نما، حمام، دیوایدر، اکسسوری های دکوراتیو فضای داخلی، فضای بین کابینتی و ... کاربرد دارد و می تواند با هوشند سازی، هر کاربری تعریف شده را مانند حمام شیشه ای ارتقا بخشد. از جمله مزیت های استفاده از شیشه در ساختمان شامل:

  • تداوم انتقال نور
  • تسهیل در نگهداری و تمیز کردن 
  • عدم بسته شدن دید در فضا 
  • سازگار با هر سبک طراحی
  • دوام و ماندگاری بالا
  • نصب و اجرای سریع
انواع شیشه ساختمان
انواع شیشه ساختمان

هزینه سفارش شیشه سکوریت

شیشه سکوریت پس از برآورد متراژ و بسته به ضخامتی که نیاز دارد و رنگ انتخابی، سفارش و قیمت آن برآورد می شود. برای دریافت اطلاعات بیشتر و مشاوره در رابطه با نوع شیشه سکوریت می توانید با کارشناسان رامادر تماس حاصل فرمایید و یا با مراجعه به داخل سایت و مشاهده نمونه کارهای رامادر، لیست قیمت شیشه سکوریت و اطلاعات آن را مطالعه و بررسی کرده سپس سفارش خود را ثبت نمایید.

 

آیا این نوشته را دوست داشتید؟